Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby

Jämtlandsgatan 107, Vån 9 (11092/1802)

REDO™
  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 795 000 kr
Månadsavgift: 5 506 kr/mån

Nu saluförs denna nyproducerade (2018) och spektakulära 3:a om 79 kvm på våning 9 med inglasad balkong i soligt västerläge. Här erbjuds en enastående hörnlägenhet med genomgående stilrena materialval. Här bor du insynsskyddat i ett högt och fritt läge mot Jämtlandsgatan. Stora fönsterpartier i samtliga rum som bidrar till att ljusinsläppet blir magiskt och utsikten är något utöver det vanliga. Välkommen hem!

Vi kliver in i bostaden och möts direkt av det fantastiska ljuset som strålar in genom de stora fönsterpartierna. Entréhallen erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Här finns också förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober samt via en walk in closet. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschvägg i klarglas och badkar samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan.

Stilsäkert och väl tilltaget kök från Vedum. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det vita stänkskyddet och den gråa arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, mikro och ugn i högskåp, diskmaskin samt kyl och frys. Möblera med matbord för ca 6-8 personer och njut av den trivsamma utsikten genom det stora fönsterpartiet. I öppen och social planlösning återfinns vardagsrummet som badar i ljus och solsken. Möblera med soffa, fåtölj, soffbord och tv-möbel. Härifrån, genom bara ett litet kliv ut genom dörren nås den magnifika balkongen som är inglasad. Bostadens väl tilltagna master bedroom är väldigt rymligt och har ett stort ljusinflöde från fönsterpartiet. Här finns även platsbyggda garderober för extra förvaring. Det andra sovrummet lämpar sig utmärkt som barnrum, gästrum eller varför inte ett hemmakontor. Erbjuder fin utsikt från den spanska balkongen.

BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hiss, platserna fördelas enligt befintligt kösystem, 932 kr/mån (bilplats med ladduttag, 1086 kr/mån). Hemköp hyr föreningens lokal på entréplan. Hyreskontraktet löper över 10 år och ger mycket goda intäkter till föreningen. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

Välkommen att kontakta ansvariga mäklare Micaela Rebel, 076-640 50 02 för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby

Jämtlandsgatan 107, Vån 9 (11092/1802)

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.