Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby

Funäsgatan 6, Vån 12 (2123/2104)

Såld
  • 2 rum
  • 47 kvm
  • Bostadsrätt

Med ett oslagbart läge näst högst upp i Vällingby Parkstads ikonbyggnad har jag nu äran att få presentera denna exklusiva tvåa om 47 kvm med en fantastisk terrass. Läget är något helt utöver det vanliga med sol under större delen av dygnets timmar, det måste upplevas på plats. Här möts vi av en enastående bostad som erbjuder genomgående stilsäkra och exklusiva materialval med både funktion och finess som mittpunkt samt ljusa och stora sociala ytor för familj och vänner. Stora fönsterpartier och utgång till terrassen bidrar till att ljusinsläppet blir magiskt. Det här är ett hem att drömma om - Välkommen hem!

Det första man slås av är den fantastiska utsikten. Vi tar hissen upp till våning 12 och kliver in den ljusa och välkomnande entréhallen som erbjuder gott om plats för både ytterkläder och skor. Här finns även ytterligare förvaringsmöjligheter i platsbyggda skjutdörrsgarderober. Från hallen når vi bostadens hjärta och nav - köket och vardagsrummet som är fint integrerade med varandra och bjuder in till samvaro med familj och vänner. Härifrån, genom bara ett litet kliv ut genom dörren når vi den stora terrassen där utsikten är oslagbar över trädtoppar och in mot huvudstaden. Terrassen bjuder in till härligt umgänge i goda vänners lag där både lounge-grupp och växter får plats. Här är möjligheterna många, här går det att skapa din alldeles egna café-känsla där du kan bjuda över dina vänner på en god fika tillsammans med den hänförande utsikten.

Vardagsrummet badar i härligt ljusinflöde från stora fönsterpartier samt utgången till terrassen som reflekteras fint mot de ljust målade väggarna. Här finns det gott om plats för soffgrupp, tillhörande soffbord och media-möbel. Låt oss ta en titt på det luxuösa köket - det här är verkligen ett drömkök där matlagningen blir en fröjd i såväl vardagen som på helgen. Köket är stilsäkert med svarta släta skåpluckor och lådfronter med ordentliga arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av häll, integrerad diskmaskin, mikro, ugn och integrerad kombinerad kyl/frys.

Bostadens harmoniska sovrum ligger helt insynsskyddat och är placerat i fil med vardagsrumsdelen. Här får man plats med stor dubbelsäng, tillhörande sängbord och dekoration efter eget tycke och smak. Förvaringsmöjligheter finns genom en stor skjutdörrsgarderob. Även här slås man av ljuset som flödar in genom det stora fönsterpartiet som reflekteras fint mot de ljusa väggarna. Ta en kaffe i sängen och börja dagen på ett harmoniskt sätt! Tillbaka till entréhallen och bostadens otroliga badrum med riktig hotellkänsla - här finns gott om utrymme för att unna sig en spakväll mitt i veckan. Snyggt inrett med svart klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna. I övrigt finns wc, tvättställ med snygg svart kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, handdukstork, duschhörna med duschväggar i klarglas samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

I BRF Wellingeby blev lägenheterna inflyttningsklara i mars 2019. Föreningen har en gästlägenhet innehållande kök, badrum och vardagsrum och det kostar 500kr/dygn att hyra den. Ett gym i hus A samt en fin takterrass på hus B. På gården mellan husen skapas ett grönt torg med plats för både lek och avkoppling. BRF Wellingeby är en stabil förening med god ekonomi och bra hyresintäkter. Föreningen har 60 garageplatser och 8 utomhusparkeringar på föreningens mark. Kostnaden för dessa är 1.000 kr/mån för garage och 500 kr/mån för p-plats. Samtidigt som lugnet råder i det underbara området Vällingby Parkstad så finns staden puls alldeles i närheten, med endast ca 24 minuter med tunnelbanan till Stockholm Central. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

För frågor om bostaden, föreningen och området - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel!

Mer om mäklarna