Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby

Råcksta Gårdsväg 23, Vån 12 (22206/2206)

REDO™
  • 4 rum
  • 86 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 500 000 kr
Månadsavgift: 5 428 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Kommande försäljning - anmäl dig redan nu för att inte missa denna fantastiska lägenhet!

Högst upp i huset med en otrolig utsikt saluförs nu denna välplanerade och nyproducerade (2012) 4:a om 86 kvm med stor balkong i västerläge. Generös takhöjd och stora fönster i två väderstreck ger både ljus och rymd. Stilrena materialval där inga detaljer är lämnade åt slupen. Modern och genomtänkt planlösning med härliga sällskapsytor. Delvis öppet kök från Vedum med köksmaskiner från Electrolux. Genomgående vackra parkettgolv. Tre väl tilltagna sovrum. Ett badrum med påtaglig hotellkänsla med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux samt en extra WC. Tillträde flexibelt. Perfekt boende för såväl familjen som det kräsna paret. Välkommen hem!

BRF Vattenfallet är en stabil och solid förening. Huset är byggt i 12 våningar och har 78 lägenheter. Föreningen har parkeringsplatser/garageplatser på och under ett parkeringsdäck samt utanför porten som kan hyras för 500 kr/mån respektive 650 kr/mån. Samtidigt som lugnet råder i det underbara området Vällingby Parkstad så finns staden puls alldeles i närheten, med ca 4 min promenad till tunnelbanan tar ni er till Stockholm Central på endast 24 minuter. En stor nyöppnad Hemköp finns i grannfastigheten. Vällingby Parkstad är ett attraktivt område med närhet till Vällingby centrum med sitt generösa utbud av butiker och restauranger samt biograf. För den aktive finns närhet till motionsslingor, gym och bad. En kort bit bort finner man Grimsta Naturreservat med sin vackra skog och natur.

För frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka tid för visning - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Boka visning

  • Välkommen på bokad visning! Föranmäl dig för mer information.

  • Välkommen på söndagsvisning! Föranmäl dig gärna för mer information.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby

Råcksta Gårdsväg 23, Vån 12 (22206/2206)

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.