Vällingby Centrum, Vällingby

Mörsilsgatan 26

  • 1 rum
  • 39 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 695 000 kr
Månadsavgift: 2 437 kr/mån

Söker du ett optimalt förstaboende som har allt man kan önska sig och lite till? Då har jag rätt bostad för dig! Här presenterar jag nu stolt denna fina och inflyttningsklara 1:a om 39 kvm belägen i Vällingby centrum med närhet till optimala kommunikationer och grönområden. Bostaden präglas av ljust målade väggar och lister vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak och därigenom skapa sin alldeles egna lilla oas.

Inbjudande entréhall med plats för hatt- och skohylla samt förvaring i platsbyggda garderober. En härlig atmosfär möter dig i sällskapsrummet som har plats för säng i sovalkoven, soffa med tillhörande soffbord samt media-möbel. Det stilrena köket erbjuder allt man förväntar sig av ett kök - trots sin storlek. Här kan du laga en god festmåltid och bjuda över familj och vänner. Till sist har vi det perfekt placerade badrummet som rymmer både din kvälls- och morgonrutin.

Missa inte denna pärla till bostad - Välkommen hem!

Brf Solterrassen är en stabil och solid förening med ett optimalt läge där allting är nära till hands. Vällingby C ligger bara en minut från porten och Grimstas naturområden, liksom Nälstaängarna, ligger i gångavstånd från lägenheten, fulla av vackra promenadstråk och utegym. Vällingby C erbjuder dig ett stort utbud av shopping, restauranger, nöjen, kommunikationer och gym. Här tar T-banans gröna linje dig till city på 17 minuter.

För frågor om bostaden, föreningen och området - kontakta ansvarig mäklare Martin Rebel, 076-640 50 01.

Boka visning

  • Varmt välkomna på visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Vällingby Centrum, Vällingby

Mörsilsgatan 26

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.