Centralt, Vagnhärad

Väsbyvägen 44-1202

  • 3 rum
  • 72,1 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 391 316 kr
Månadsavgift: 6 196 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Vindsvåning med generös balkong

Försäljningen av Etapp 2 i BRF Stationshusen startar nu! På Väsbyängsväg 44 väntar en ny och fräsch vindsvåning, en 3:a med generös balkong om 15kvm och med fin vy över området.

Ta hissen upp till lägenheten och kliv in och känn redan i hallen den ljusa och öppna känslan. 3 rum och kök, WC/dusch och 2 härliga sovrum gör att både paret och den lilla familjen får rum här. Balkongen är rymlig och badar i sol hela dagen där den ger dig ett extra rum sommartid. I lägenheten finns också en klädkammare för extra förvaring. Bilen parkerar du vid infarten till gården. En trevlig grönskande innergård ger dig ytterligare plats att samlas på.
BRF Stationshusen är bildad och dina nya grannar har redan flyttat in. Här får du chans att flytta in direkt utan att behöva vänta på byggtider. Nyproduktionens fördelar där allt är nytt och fräscht. Med generösa och ljusa rum, klädkammare och egen tvättstuga i det helkaklade duschrummet är några av fördelarna. Här kan du möblera och inreda direkt. Balkongen är generös och rymmer både sittmöbler och en och annan blomkruka. Kanske en solvarm tomat kan få bo här med dig.

Priset är reducerat med 200 000 kr under perioden okt - dec 2024. Så ta chansen att hitta ditt nya boende.
Välkommen hem!

Boka visning

  • Säljstart Etapp 2. Välkommen. Anmäl dig gärna.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Vagnhärad

Väsbyvägen 44-1202

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.