Vadstena

Birgittas väg 4B

  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 950 000 kr
Månadsavgift: 5 558 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Mycket fin trerummare med egen uteplats!

Välkomna till Birgittas väg 4B!
Nu finns tillfälle att förvärva denna öppna och ljusa trerummare med ett mycket bra läge i Vadstena. Bostaden är belägen på byggnadens första plan och dit kommer ni bekvämt med hiss. När du kliver in i bostaden får man direkt en känsla av moderna och stilfulla inslag i bostadens hall. Här möts du av en välkomnande och praktisk entré utrustad med garderober som erbjuder generösa förvaringsutrymmen. Golvet är beklätt med ett fint laminatgolv som är enhetligt lagt i bostadens samtliga rum. Vidare in i lägenheten så erbjuder bostadens 72 kvadratmeter ett öppet och ljust allrum med plats för matsalsmöbler eller soffgrupp, ett sovrum med praktiska garderober samt ett smakfullt inrett kök där rummets maskinella utrustning är snyggt integrerade. Direkt intill höger i lägenheten från bostadens entré finns även ett helkaklat duschrum och ett trevligt vardagsrum med generösa sällskapsytor. Från detta rum tar man sig vidare ut till bostadens balkong som i sin tur leder till lägenhetens mycket charmiga uteplats i söderläge.

Bostaden har ett fantastiskt läge och i närheten av lägenheten finns Vadstena centrum som bland annat erbjuder livsmedelsbutiker, restauranger, caféer och kommunikationer. Vidare finns även idrottsanläggning, skola och förskola inom bekvämliga avstånd.

Riksbyggen BRF Vadstenahus nr 3 är en välskött förening. Här erbjuds en förmånlig månadsavgift om 5358kr där vatten, bredband, tv, värme, bostadsrättstillägg samt två källarförråd ingår. På byggnadens källarplan finns tvättstuga, torkrum och cykelrum som finns tillgängligt för föreningens medlemmar att nyttja.

Välkommen med din intresseanmälan!

Boka visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Vadstena

Birgittas väg 4B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.