Ultuna, Uppsala

Bäcklösavägen 1A

Såld
  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt

Kvadratsmart 2 rok högst upp i huset med inglasad balkong och fin vy!

Varmt välkommen upp till våning 5 och denna välplanerade 2 rum och kök med fönster i två väderstreck. Här erbjuds ni en modern och rymlig lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stor inglasad balkong, sovrum och väl tilltaget badrum!

Lägenhetens 56 kvadratmeter fördelas på en praktisk hall med gott om förvaring i inbyggda garderober med skjutdörrar. Vidare har ni ett rymligt kök utrustat med allt som kan tänkas behövas; ugn, häll, fläkt, inbyggd micro, diskmaskin samt kyl/frys. I köket finns det gott om plats för ett matbord. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet samt de stora fönstren skänker ett fint ljusinsläpp till lägenheten. I vardagsrummet får ni plats för större sittgrupp. Härifrån når ni bostadens rymliga och inglasade balkong. Här har ni fantastisk utsikt över grönska, hagar och skog. Vidare har ni ett rymligt sovrum med walk-in closet. Badrummet i bostaden är rymligt och här har ni både tvättmaskin, torkumlare, kommod, wc samt dusch.

Som boende på Bäcklösavägen har du nära till grönområden, service, matbutiker, gym och goda kommunikationer in till Uppsalas statspuls. Lägenheten ligger i ett ypperligt läge för den som studerar via SLU , BMC eller arbetar på Akademiska Sjukhuset.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information!

Mer om mäklarna