Ulleråker, Uppsala

Gustaf Kjellbergs väg 1A

REDO™
  • 2 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Magisk tvåa med stor balkong och grön utsikt i natursköna Ulleråker!

Välkommen till denna ljusa och rymliga tvåa om 66 kvm, belägen på andra våningen på Gustaf Kjellbergs väg 1A i det natursköna och eftertraktade området Ulleråker. Här får du möjlighet att bo i en stadsdel med naturen inpå knuten, omgiven av en trygg och avkopplande atmosfär. Denna bostad erbjuder en stor och magisk balkong med grönskande utsikt, perfekt för att njuta av morgonkaffet eller en stillsam kväll.

Interiör
Vardagsrum och Balkong: Från det rymliga vardagsrummet, som är badat i naturligt ljus tack vare generösa fönsterpartier, når du den fantastiska balkongen. Här kan du koppla av och njuta av den fridfulla och gröna omgivningen, som skapar en oas av lugn.

Kök: Det smakfullt renoverade köket är en av bostadens höjdpunkter. Med moderna köksluckor, stilrent kakel, och nya vitvaror kombineras funktionalitet med estetik. Parkettgolvet löper genom köket, och det finns gott om utrymme för ett matbord där du kan avnjuta dina måltider i en inbjudande miljö.

Sovrum: Det ljusa och rymliga sovrummet erbjuder en lugn och behaglig atmosfär, med gott om plats för förvaring. Här vaknar du upp till ett härligt ljusinsläpp och en utsikt mot de gröna omgivningarna.

Badrum: Det fräscha badrummet är elegant och funktionellt, med kakel och klinkers som ger en fräsch känsla. Här finns ett badkar för avkopplande stunder, och finns det även en tvättmaskin i badrummet!

Lägenhetens smarta planlösning inbjuder till trivsamt umgänge och skapar en ljus och rymlig känsla genom hela bostaden. Med sin härliga parkmiljö precis utanför dörren och närhet till förskolor och skolor, är detta en plats där du verkligen kan trivas.

Område
Ulleråker är ett av Uppsalas mest eftertraktade områden, känt för sin vackra grönska och närhet till både natur och stadsliv. Här tar du dig enkelt in till city genom gång- och cykelstråk utmed Fyrisån, eller via bekväma bussförbindelser som finns bara ett stenkast från lägenheten. För den som studerar eller arbetar vid SLU, SVA, Ångström, BMC eller Akademiska sjukhuset, är läget optimalt med korta avstånd till dessa institutioner. För bilpendlaren är det också nära till E4
påfarter, vilket underlättar resor vidare ut från staden.

Adressen "Gustaf Kjellbergs väg" är namngiven efter Gustaf Kjellberg, en framstående läkare inom psykiatrin som bidrog till utvecklingen av "hospitalens" framväxt under 1800-talet.

Missa inte chansen att förvärva denna pärla; ett boende som kombinerar modern komfort med naturnära omgivningar. Välkommen på visning!
Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information, 073-626 52 68.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ulleråker, Uppsala

Gustaf Kjellbergs väg 1A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.