Tunabackar, Uppsala

Tunagatan 24C

  • 2 rum
  • 64,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 895 000 kr
Månadsavgift: 3 588 kr/mån

Rymlig tvåa högst upp i huset med balkong i sydvästligt läge!

Välkommen till en mycket trevlig och välplanerad tvåa i lugna och populära Tunabackar. Bostaden är belägen högst upp i huset, på våning 3. Här erbjuds ni rymliga rum, genomgående ljusinsläpp från två väderstreck samt en balkong mot föreningens innergård och som vetter i ett sydvästligt läge! Tack var fönster i två väderstreck upplevs bostaden ljus och luftig och dessutom i stort sett helt utan insyn.

Bostadens 64,5 kvadratmeter fördelar sig på en rymlig hall med praktisk stengolv och här har ni gott om förvaring i fyra garderober samt en hatthylla. Vidare finner ni bostadens kök som även rymmer en matplats. Köket är utrustat med kyl, frys, inbyggd micro, integrerad diskmaskin, häll och ugn. Det finns gott om plats för förvaring samt bänkyta. Bostadens vardagsrum är stort och har plats för både stor soffgrupp och middagsbord. Vardagsrummet har ett klassiskt parkettgolv och vitmålade väggar. Från vardagsrummet når ni balkongen som vetter mot innergården och i ett sydvästligt läge. Sovrummet nås från vardagsrummet och har plats för dubbelsäng, tre inbyggda garderober samt övrig möblemang som kan önskas. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, handfat, wc och tvättmaskin. Här finns även ett vädringsfönster. Nuvarande ägare nyttjar även ett matkällarförråd samt ett källarförråd.

HSB Brf 41 Tunaberg i Uppsala är en stor och stabil bostadsrättsförening. Föreningen består av 231 st lägenheter. Avgiften är låg och föreningen har en 10 årsplan för avgiftsförändringar, vilket skapar en stabil ekonomi. Föreningens skuldsättning ligger under 5 000 kr/kvm och föreningen har delat upp sina lån på flertalet löptider. Föreningen har dessutom en stabil kassa. Föreningen utför löpande underhåll och har bland annat; dränerat, renoverat taket, installerat solceller, stamrenoverat samt bytt fönster. I föreningen finns hela sex tvättstugor, cykelförråd, pingisrum, snickarverkstad, övernattningsrum, motionsrum mm. På de stora gårdsplanerna finns sittgrupper, lekplatser och grillplatser som de boende kan nyttja.

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg från natursköna Röbo med elljusspår mot Gamla Uppsala-högarna, utegym, naturlekplats samt discgolfbana. Fyrisån med badplats vid Tunakolonin ligger endast en kort promenad bort. I området finns även Fyrishov där ni har badhus, gym, bowling, sportarenor, volleybollbanor, Fyrisfjäderns badmintonhallar, vidsträckta gräsmattor och mycket mer. I närheten av bostaden finner du Torbjörns torg som tillhandahåller Ica med postombud. I närområdet finns även flertalet restauranger, frisörer, konditori, cykelverkstad, vårdcentral, förskolor samt grundskolor (F-9) samt Tunabergskyrkan med många aktivitet för stora som små. För den med bil så tar ni er snabbt och enkelt till såväl E4 som riksväg 55. Vid Tunagatan finns även busshållplats för olika busslinjer och in till city tar det enbart ca 10 minuter med cykel. Ett optimalt läge på alla sätt och vis!

Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tunabackar, Uppsala

Tunagatan 24C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.