Stenhagen, Uppsala

Citrinvägen 1

REDO™
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Trea högst upp med stor passagebalkong och utsikt bland trädtopparna i natursköna Stenhagen!

Upptäck denna ljusa och luftiga trea om 76 kvm, belägen högst upp i huset på fjärde våningen med hiss. Här får du en unik möjlighet att njuta av en bostad som inte bara erbjuder genomgående parkettgolv och en smart planlösning, utan också en fantastisk passage som fungerar som en inramad balkong.

När du kliver in genom entrédörren möts du direkt av den rymliga passagen, som fungerar som en privat balkong där du kan njuta av morgonkaffet eller en stunds avkoppling omgiven av grönska. Denna balkong, belägen högst upp i byggnaden, ger dig en känsla av att vara upphöjd bland trädtopparna, en rofylld plats där du verkligen kan uppskatta naturens närhet. Dessutom leder balkongen dig smidigt vidare in i bostaden, vilket gör den till en naturlig förlängning av ditt hem. Här kan du njuta av både utsikt och lugn, samtidigt som du har en sömlös övergång till bostadens övriga ytor.

Vardagsrum och kök
Vardagsrummet är ljust och öppet med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Den öppna planlösningen till köket skapar en social och inbjudande yta, perfekt för både familjemiddagar och umgänge med vänner. Köket är kompakt men välutrustat, med gott om förvaringsutrymme och arbetsytor samt alla nödvändiga vitvaror, inklusive diskmaskin.

Sovrum
Bostaden erbjuder två rymliga sovrum, där stora fönster fyller rummen med ett fantastiskt naturligt ljus, vilket skapar en inbjudande och upplyftande atmosfär. De ljusa väggarna i kombination med det vackra parkettgolvet bidrar ytterligare till en känsla av lugn och harmoni, vilket gör sovrummen till perfekta platser för både vila och avkoppling. Dessa rum erbjuder inte bara komfort utan också en stilren och behaglig miljö som inbjuder till ro och återhämtning.

Badrum
Det moderna badrummet är stilfullt inrett med helkaklade väggar i ljusa nyanser som harmoniserar vackert med det svarta klinkergolvet. Utrustningen inkluderar både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör det enkelt att hantera vardagens tvättbehov. Här kombineras funktion och estetik på ett sätt som gör badrummet både praktiskt och behagligt att vistas i, vilket ger en extra touch av bekvämlighet i ditt dagliga liv.

HSB Brf 65 Flintstenen är en stabil och välskött bostadsrättsförening som etablerades mellan 2014 och 2016. Föreningen erbjuder sina medlemmar 48 parkeringsplatser och har avtal med Com Hem för leverans av bredband, TV och telefoni. I månadsavgiften ingår värme, bredband och kabel-TV, medan vatten och el debiteras individuellt efter förbrukning.

Stenhagen är ett fridfullt och naturskönt område strax utanför centrala Uppsala, känt för sin barnvänliga atmosfär och goda kommunikationer till stadskärnan. Här kan du njuta av vackra skogspromenader och en rad friluftsaktiviteter. För de sportintresserade finns både stora fotbollsplaner, som vintertid omvandlas till isbanor, samt inomhushallar och en curlinghall. Området har också ett välutrustat centrum med shopping och service, samt ett bibliotek för både barn och vuxna vid Stenhagens bildnings- och kulturcenter.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Stenhagen, Uppsala

Citrinvägen 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.