Stenhagen, Uppsala

Stenrösvägen 5

REDO™
  • 4 rum
  • 101,5 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och rymlig fyrarumslägenhet med balkong i soligt läge! - Missa inte!

Välkommen till Stenrösvägen 5 ? en ljus och rymlig lägenhet om hela 101,5 välplanerade kvadratmeter med en fantastisk balkong i bästa solläge!

Denna trevliga fyrarumslägenhet erbjuder en generös och ljus atmosfär tack vare de stora fönsterpartierna som låter dagsljuset flöda genom samtliga rum. Bostaden är perfekt för den som värdesätter ljusa och öppna ytor.

När du kliver in möts du av en välkomnande och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Här finns också en praktisk klädkammare som smidigt kan nyttjas som hemmakontor. Det stora vardagsrummet är hjärtat i lägenheten, med gott om plats för både soffgrupp och annat möblemang. Från vardagsrummet når du den rymliga och möblerbara balkongen, som erbjuder ett soligt och insynsskyddat läge ? perfekt för avkoppling eller middagar utomhus.

Köket är både praktiskt och stilfullt med generösa arbetsytor och gott om förvaring. Här finns plats för en stor matgrupp där hela familjen kan samlas för måltider och trevliga stunder tillsammans. Köket är också utrustat med diskmaskin för extra bekvämlighet.

Bostaden rymmer tre rymliga och ljusa sovrum, perfekta för såväl familjen som för gästrum eller arbetsrum. Två helkaklade badrum med kakel och klinkers finns tillgängliga, varav det ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagen.

På Stenrösvägen 5 bor du i en stabil och välskött förening med ett mycket attraktivt läge nära Stenhagens centrum. Här har du tillgång till ett brett utbud av butiker som ICA Maxi och WILLYS, samt närhet till busshållplats och vårdcentral. Området Stenhagen är naturnära och barnvänligt, perfekt för den aktiva familjen med närhet till fotbollsplaner, joggingstråk, och under vintertid, skidspår och isbana. Förskolor och grundskola upp till årskurs 9 finns också i närheten, tillsammans med ett bibliotek.

Missade inte denna chans att förvärva ett stort underbart boende med generösa ytor och en ljus atmosfär.
Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information, 073-6265268.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Stenhagen, Uppsala

Stenrösvägen 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.