Sommarro, Uppsala

Lindsbergsgatan 12B

Såld
  • 3 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad gaveltrea i mycket fint skick

Välkommen till en smakfull 3:a med ljusa fina ytskikt och en mycket tilltalande planlösning i lugna och populära Sommarro. Bostaden har med sitt gavelläge rikligt med ljusinsläpp och upplevs mycket behaglig till både utformande och materialval. Bostaden har ett större samt ett mindre sovrum, ett mycket generöst vardagsrum med utgång till balkongen i härligt solläge. Köket är smakfullt renoverat och här finns även plats för matbord. Badrummet har dusch och upplevs även det ljust och fräscht. Kring huset finns stora lummiga grönytor i en naturnära känsla. Till bostaden hör två förråd. Ett utmärkt boende i lugna kvarter där man verkligen kan stortrivas!

Bostadsrättsföreningen Sommarro no2 har mycket god ekonomi, stabila avgifter och stambyte gjordes i 2006. I övrigt har föreningen två tvättstugor, torkrum och mangelrum. Vidare finns cykelförråd, gemensamhetslokal samt en verkstad/hobbyrum. På innergården finns en grönskande trädgård med utemöbler sommartid, perfekt för sällskap, rekreation eller solande vid ljuvliga sommardagar.

Sommarro är en lugn liten oas med allt från restauranger, salonger, kiosk och annat serviceutbud i trivsam omgivning. Som om inte det var nog, har du den vackra Stadsskogen precis över gatan. Här finns fina cykelvägar som tar dig snabbt till flera universitetsbyggnader, men också motionsspår och fantastiska promenader. Åt andra hållet ligger Hågadalen och Nåstens naturreservat som är hela 17 km² stort. Inom en radie av några hundra meter ligger sammanlagt fyra restauranger. Vid Västertorg finns all tänkbar service med två livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral, folktandvård. Från bostaden har man även nära till stadskärnan, endast en kort cykeltur bort.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna