Sävja, Uppsala

Hollandsresan 171A

REDO™
  • 3 rum
  • 86 kvm
  • Bostadsrätt

**FANTASTISK UTEPLATS**LYXIGT BADRUM**LJUST&MODERNT**

Välkommen till en mycket fin och löpande renoverad gavellägenhet som har troligtvis områdets finaste uteplats som vetter mot en härlig grönska och gräsmatta som ger en trevlig radhuskänsla. Löpande renoverad med ett lyxigt badrum, 2024, stilrent modernt kök, ljusa moderna färger samt parkettgolv och vackert klinker i hallen. Bostaden är belägen på ett fint läge på gaveln med fönster mot två väderstreck och med ett insynsskyddat och privat läge. Hela lägenheten präglas av ett härligt ljus och rymd med en luftig planlösning mellan kök och vardagsrum som omges av mycket fönster med stort ljusinsläpp. Den välplanerade planlösningen skapar härliga sociala umgängesytor som bidrar med en trevlig atmosfär och där du kan umgås med familj och vänner. Från den stora underbara uteplatsen har du ett fint solläge med vy över den parkliknande baksidan där du kan njuta med en kopp kaffe.

Bostaden är mycket välplanerad och välkomnar dig med en trevlig hall med gott om plats för avhängning och möblering samt gott om förvaring från en rymlig klädkammare. Från hallen når du bostadens samtliga rum och badrum. Stort helkaklat lyxigt badrum, två rymliga sovrum, generöst silrent kök med gott om plats för köksbord, ett underbart ljust vardagsrum med utgång till uteplatsen.

Välskött brf där bredband och kabel-Tv ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder fina tvättstugor, cykelförråd, bastu, gym samt ett övernattningsrum.

På Hollandsresan 171A i Sävja bor du med naturen och Lunsenskogen inpå knuten som erbjuder trevlig avkoppling med natursköna strövområden samt möjlighet till svamp- och bärplockning. I närområdet finns mataffär, postservice, apotek, café, vårdcentral, ett flertal förskolor samt en skola för årskurs F-9. Från Sävja tar det endast femton minuter med bil till centrum. Bra bussförbindelser med täta turer samt belysta cykelbanor till centrum. Närhet till E:4 ans påfarter som tar dig till Stockholm.
Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sävja, Uppsala

Hollandsresan 171A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.