Sävja, Uppsala

Smålandsvägen 4

  • 4 rum
  • 89,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 595 000 kr
Månadsavgift: 7 153 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välplanerad gavelfyra i lugna kvarter

Välkommen till Smålandsvägen 4, en charmig och rymlig bostadsrätt med gavelläge på våning 2 av 2, belägen i ett lugnt och fridfullt kvarter. Denna lägenhet om 89,5 kvadratmeter fördelar sig på fyra rum och kök, vilket gör den perfekt för dig som söker ett större hem med gott om plats. Här finns ett rymligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp, tre sovrum med bra förvaringsmöjligheter, samt ett välplanerat kök med stora arbetsytor och plats för matbord. Bostaden har dessutom ett fräscht badrum och en praktisk gästtoalett.

Ett stort förråd tillhör lägenheten och ger gott om extra förvaringsutrymme. Bostadsrättsföreningen är välskött med god ekonomi, och du som boende kan känna dig trygg med att fastigheten tas väl om hand.

Lägenheten ligger i ett mycket attraktivt område med närhet till naturen. Bara en kort promenad bort ligger Lunsens naturreservat, perfekt för dig som älskar friluftsliv och avkoppling i det gröna. Samtidigt har du nära till bra kommunikationer, service och skolor, vilket gör detta till ett utmärkt boende för både par och familjer.

Boka visning

  • Varmt välkommen på visning! Anmäl er till ansvarig mäklare om ni önskar delta.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sävja, Uppsala

Smålandsvägen 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.