Sävja, Uppsala

Bergslagsresan 162

REDO™
  • 4 rum
  • 98,5 kvm
  • Radhus

Drömboende med stor uteplats och skogsutsikt! Perfekt för naturälskare!

Välkommen till denna fantastiska bostad om 4 rum och 98,5 kvm, belägen på Bergslagsresan 162 i det natursköna och familjevänliga området Sävja, Uppsala. Här erbjuds ett boende utöver det vanliga med en stor och inbjudande uteplats som bjuder på en enastående utsikt mot skogen. Perfekt för dig som älskar att vara nära naturen och gärna tar en promenad på de närliggande stigarna.

Interiör
Bostaden är fördelad på två våningar, vilket skapar en rymlig och genomtänkt planlösning där varje detalj är väl avvägd för att maximera både funktionalitet och trivsel.

Vardagsrum: Det stora vardagsrummet, med sin eleganta blå väggfärg och det vackra parkettgolvet, blir hemmets naturliga samlingspunkt. Härifrån har du direkt tillgång till den fantastiska uteplatsen, vilket gör det enkelt att flytta ut umgänget när vädret tillåter.

Kök: Det moderna köket är utrustat med stilrena och uppdaterade köksluckor samt moderna vitvaror. Köksbänkarna i trä (ofta kallade träbänkskivor) ger både en varm och naturlig känsla till köket och är perfekta för allt från matlagning till sociala sammankomster.

Sovrum: På de två våningarna finner du rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att hålla ordning och skapar en harmonisk och avkopplande miljö.

Exteriör och uteplats
Uteplatsen är utan tvekan en av bostadens största fördelar. Den stora, grönskande ytan är perfekt för både avkoppling och sociala aktiviteter. Här kan du njuta av den rogivande utsikten mot skogen och samtidigt ha plats för både utemöbler och trädgårdsaktiviteter. Uteplatsen är också en idealisk plats för barn att leka och för vuxna att koppla av i en privat och lugn miljö.

Område
Bergslagsresan ligger i det natursköna Sävja, ett område som kombinerar närheten till naturen med bekvämligheten av att ha stadens alla fördelar inom räckhåll. Området är känt för sina grönskande omgivningar och promenadvänliga miljöer, vilket gör det till en idealisk plats för både barnfamiljer och naturälskare. Med goda kommunikationer och närhet till både skolor och affärer, erbjuder detta boende det bästa av två världar.

Missade inte chansen att förvärva denna pärla, ett boende som verkligen erbjuder allt och lite till.
Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information, 073-6265268.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sävja, Uppsala

Bergslagsresan 162

  • Bakgård
    Bakgård

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.