Sävja, UPPSALA

Västgötaresan 93

REDO™
  • 3 rum
  • 84,5 kvm
  • Bostadsrätt

Upptäck Ditt Drömhem på Västgötaresan 93 ? Rymlig Trea med Balkong i Sävjas Idylliska Område!

Välkommen till Västgötaresan 93, där en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömboende väntar på dig!

Denna rymliga och välplanerade trea på 84,5 kvm erbjuder allt du behöver för att trivas och leva bekvämt. Redan när du kliver in genom entrén möts du av en generös hall som erbjuder gott om plats för avhängning och förvaring ? ett perfekt sätt att hålla ordning och ha alla saker på sin plats.

Köket är ett sant drömrum för matlagningsentusiaster, med gott om utrymme för flera kockar att samarbeta. Här finns generösa ytor och gott om förvaring, och naturligtvis en plats för en stor matgrupp där du kan bjuda in vänner och familj för trevliga middagar.

Vardagsrummet är ljust och luftigt, tack vare de stora fönsterpartierna som släpper in rikligt med naturligt ljus. Från vardagsrummet har du även direktutgång till balkongen som vetter mot en lugn och trevlig innergård. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp och annat möblemang för att skapa en avkopplande och trivsam atmosfär.

Lägenheten har två rymliga sovrum, perfekt för den växande familjen eller för att ha ett extra rum för gäster eller arbete. Det stora badrummet är berikat med ett härligt badkar där du kan koppla av efter en lång dag.

Som om inte detta vore nog, så inkluderas även ett stort vindsförråd som ger extra utrymme för förvaring av saker som du inte använder dagligen.

Läget är oslagbart! Som boende på Västgötaresan 93 i Sävja har du nära till allt du behöver. Naturen ligger inom bekvämt avstånd för härliga promenader och friluftsaktiviteter. För barnfamiljer finns flera lekplatser i närheten, vilket ger barnen en rolig och trygg plats att leka på.

Västgötaresan är belägen i Sävja där ni aldrig är långt ifrån naturen! Med ett lugnt boende alldeles intill naturen gör detta till ett perfekt boende för både för unga vuxna, seniorer eller barnfamiljer då det finns flertalet lekplatser i området! Beläget endast 7 km söder om Uppsala kan du njuta av stadens puls på avstånd! Från området tar man sig enkelt med buss in till centrala Uppsala, för den som föredrar bilen tar detta endast 15 minuter. Fina cykelvägar sträcker sig även hela vägen in till centrum. Sävja erbjuder god service i from av matbutiker, apotek, café, ett flertal förskolor samt en skola för årskurs F-9.

För pendlare och bilburna är läget optimalt med närhet till busshållplatsen och snabb tillgång till E4:an, vilket gör det enkelt att ta sig till stadskärnan eller andra destinationer.

Sammanfattningsvis erbjuder Västgötaresan 93 en fantastisk chans till ett trivsamt och bekvämt boende i ett område som har allt. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem och bli en del av detta trevliga och familjevänliga grannskap.

Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information, 073-6265268.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sävja, UPPSALA

Västgötaresan 93

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.