Sävja, Uppsala

Västgötaresan 93

REDO™
  • 3 rum
  • 84,5 kvm
  • Bostadsrätt

Upptäck ditt drömboende - Västgötaresan 93 i Sävja: Mysig balkong, totalrenoverad och trevligt ljus!

Välkommen till Västgötaresan 93 - och till den totalrenoverade lägenheten i det vackra området Sävja!

Denna fantastiska lägenhet erbjuder inte bara ett underbart läge och en mysig balkong, den har även det perfekta utrymmet för att passa dina behov. Med sina tre rymliga rum blir detta hem den perfekta platsen för dig och din familj att skapa minnen som varar livet ut.

Redan vid första anblicken känner du dig förtrollad av den totalrenoverade inredningen som andas kvalitet och still. Lägenheten känns välkomnande och har ett genomgående ljus, tack vare de stora fönsterpartierna som släpper in det naturliga ljuset.

När du stiger in i vardagsrummet kommer du omedelbart att känna dess varma och inbjudande atmosfär. Här skapar den smarta kopplingen till köket en perfekt sällskapsyta, där umgänge med familj och vänner blir något alldeles extra. På ett smart och harmoniskt sätt har man lyckats koppla ihop va, och du kan njuta av måltider tillsammans medan samtal och skratt fyller rummet.

Köket är på ett unikt sätt avskärmat från vardagsrummet med hjälp av en vägg, samtidigt som den fortfarande behåller en öppen och luftig känsla. Detta ger dig det bästa av två världar - en känsla av intimitet i köket utan att förlora den härliga öppenheten och ljusflödet som strömmar genom hela lägenheten. Köket imponerar även med gott om förvaring och en rymlig kyl och frys som får matlagningen att bli en fröjd.

Det nyrenoverade badrummet är elegant inrett med kakel och klinker - och liksom resten av bostaden ger det dig en känsla av kvalitet och lyx.

De ljusa färgtonerna i sovrummen förstärker den harmoniska känslan och ger dig möjlighet att inreda på ditt alldeles egna sätt. Skapa en personlig oas för dig själv eller dina gäster - oavsett vad du väljer, kommer du att älska det öppna och ljusa intrycket som dessa rum ger.

Västgötaresan 93 erbjuder verkligen det bästa av två världar - en praktisk och välplanerad layout samtidigt som den behåller sin unika charm och karaktär. Här får du inte bara en bostad, utan ett riktigt hem där du och din familj kan växa och trivas.

Området erbjuder omedelbar närhet till vårdcentral, apotek, bibliotek och affärer. Här finns även stora möjligheter till ett aktivt sport- och friluftsliv tack vare närhet till naturreservatet Lunsen med sina milslånga vandringsleder och skidspår, Linnés Sävja erbjuder sommarcafé med underhållning och konstutställningar under sommaren. Det finns också idrottsplats, skatepark, Uppsalas enda pumptrackbana.
Bra bussförbindelser, fina cykelvägar till city och för bilpendlaren tar man sig snabbt till E4:ans påfarter som tar dig mot Stockholm.
Även mycket barnvänligt med många spännande lekplatser samt flera bra förskolor och skolor i närområdet.

Notera att värme, vatten och grundutbudet för bredband, IP-telefoni & kabel-TV ingår i avgiften.

Västgötaresan 93 kommer snabbt att bli ett eftertraktat hem, och vi ser fram emot att få visa dig dess alla förtrollande detaljer. Välkommen till Västgötaresan 93 - där dina drömmar om ett vackert hem blir verklighet!
Kontakta ansvarig mäklare Benjamin för mer information.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Sävja, Uppsala

Västgötaresan 93

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.