Salabacke, Uppsala

Byggmästargatan 9B

REDO™
  • 2 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till denna ljusa och trevliga 2:a i populära Salabacke.
Här har du en välplanerad bostad som sticker ut! Bostaden bjuder på ett stort och rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och ytterligare möblering så som bokhyllor, fåtölj, skrivbord eller dylikt. Här finner du även utgång till bostadens fantastiska balkongen i soligt läge med grönskande vy mot innergården samt domkyrkans spiror. Köket är fräscht, välutrustat och håller en modern standard med fina ytskikt och det finns gott om om arbetsytor.
Här har du även plats för ett rejält matbord med tillhörande stolar.
Sovrummet är stort och lättmöblerat, här ryms det en stor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt övrigt möblemang efter önskemål och förvaring görs smidigt i inbyggda garderober.
Badrummet håller hög standard och går i mörkt klinker på golvet och ljust kakel på väggarna med en snygg duschvägg i mörkt utförande.

Här på Byggmästargatan 9B bor du i populära Salabacke med gång- och cykelavstånd till Uppsala city. I området hittar du gott om grönområden och parker, och närservice finns nära vid bland annat Leijon Stenugnsbageri & Konditori med uteservering på andra sidan gatan, eller vid Brantingstorget i närheten med livsmedelsbutiker, caféer, frisör, bibliotek och restauranger. En större mataffär finns också inom ett kort promenadavstånd från bostaden. Här bor du även nära till Gränbystadens stora shoppingcenter, och med perfekt pendlarläge tack vare närheten till Uppsala resecentrum samt E4:ans på- och avfarter samt utanför dörren hittar Ett område att trivas i helt enkelt!.

Till bostaden hör även vindsförråd och matkällare.

Missa inte att anmäla ert intresse för att få löpande information om objektet.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Salabacke, Uppsala

Byggmästargatan 9B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.