Sala Backe, Uppsala

Murargatan 14C

REDO™
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Murargatan 14C en 3:a i naturrika Salabacke !

Snart ges möjligheten att förvärva denna trivsamma och välplanerade trea om 70 kvm, belägen på tredje våningen av fyra i ett populärt och lugnt område i Salabacke. Bostaden har en trevlig liten balkong med grön utsikt, vilket skapar en härlig känsla av att bo nära naturen, samtidigt som du har närhet till stadens puls.

Trevligt kök med allt man kan önska sig, ett stort vardagsrum med härliga fönsterpartier vilket skapar mycket ljusflöde på grund av att bostaden är belägen lite högre upp, på grund av att vardagrummet är så stort går det dessutom att dela upp om man skulle vilja göra ett litet extra rum där, det finns även två andra rum med gott om förvaringsutrymmen där ena rummet har utgång till balkongen, sist men inte minst en trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaringsmöjligheter.

Salabacke: ett område för alla
Salabacke är en av Uppsalas mest eftertraktade stadsdelar, känd för sitt lugn och sin närhet till både city och grönska. Här har du allt inom räckhåll, från charmiga parker och grönområden som Källparken och Byggmästarparken, till utmärkta motionsspår och idrottsanläggningar. För familjen erbjuder området ett brett utbud av förskolor och skolor, och för den som uppskattar närservice finns Brantingstorg med mataffär, apotek, och flera trevliga caféer och restauranger.

Kommunikationer och service
Från Murargatan har du goda kommunikationsmöjligheter med stadsbussar och cykelvägar som snabbt tar dig till centrum och Uppsala Centralstation. För bilburna är det nära till E4
påfart och väg 282. Närliggande Gränby köpstad erbjuder ett brett utbud av shopping och service, medan närheten till Brantingstorg ger tillgång till det nödvändigaste på bekvämt avstånd.

Denna bostad kommer snart ut till försäljning, så missa inte chansen att bli en del av det trivsamma och familjevänliga Salabacke.
Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information, 073-626 52 68

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Sala Backe, Uppsala

Murargatan 14C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.