Sala Backe, Uppsala

Ritargatan 1F

REDO™
  • 3 rum
  • 75,5 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig 3 rok med två uteplatser!

Varmt välkommen till Ritargatan 1 F och till denna ljusa, moderna och rymliga 3-rumslägenhet om 75,5 kvadratmeter. Lägenheten är belägen på bottenplan med två uteplatser, fönster i tre väderstreck och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök.

Bostadens 75,5 kvadratmeter fördelar sig på: hall med praktiskt klinkergolv och förvaring i skjutdörrsgarderober. Det stora badrummet är utrustat med dusch, handfat, wc, tvättmaskin och har gott om förvaring samt arbetsyta. Modernt kök i grå ton med öppen planlösning mot matplatsen. I köket har ni allt ni kan tänkas behöva och gott om bänkyta samt skåpsförvaring. Vardagsrummet är luftigt och ljust, där har ni även dubbeldörrar mot bostadens ena uteplats i västerläge. Vidare finns två rymliga sovrum med gott om förvaring i garderober. Ena sovrummet har utgång till bostadens andra uteplats som vetter i öster.

Bostadsrättsföreningen HSB BRF 95 Vinkelhaken i Uppsala är en föreningen med 60 lägenheter som byggdes 2003. Föreningen har gott med parkeringsplatser med kort kö. I föreningen finns även en trevlig innergård med en lekplats och gemensam utegrill. I månadsavgiften ingår: Värme, varm- och kallvatten, Telia Triple Play inkl. TV-paket (T-1 Bas) och bredband (100/100), sophämtning samt bostadsrättstillägg. Individuell el-mätning som debiteras efter faktisk förbrukning.

På Ritargatan bor ni med kort gångavstånd till såväl Gränby centrum/Gränbystaden som Brantingstorg och Årsta centrum. Bostaden har cykelavstånd till Uppsala city och goda bussförbindelser med busshållplats på gatan strax utanför samt endast några minuter till E4:ans påfart. I närområdet finns stora grönområden med härliga Källparken och stora Årstaparken med löpspår.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Sala Backe, Uppsala

Ritargatan 1F

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.