Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 93B

REDO™
  • 1 rum
  • 32 kvm
  • Bostadsrätt

Högkvalitativ och kvadratsmart 1:a i populära Rosendahl!

Tillfälle att förvärva denna högkvalitativa etta högt upp i huset i populära Rosendal! Söker du ett högkvalitativt boende med bekvämligheter som kombinerad tvätt- och torkmaskin, hiss från markplan etc så är detta bostaden för dig!

På Torgny Segerstedts Allé 93B bor ni på en attraktiv adress i en mycket populär och växande stadsdel söder om Uppsala city. Rosendal är ett naturnära bostadsområde och i omedelbar närhet till hemmet finner ni såväl goda träningsmöjligheter i form av gym, tennisbanor, padeltennis samt flertalet restauranger m.m. Här bor ni med Stadsskogens härliga naturreservat runt hörnet som bjuder på härliga motionsspår. Därtill ligger BMC, Ångströmslaboratoriet, Ultuna samt Sveriges lantbruksuniversitetet (SLU) inom ett bekvämt cykelavstånd. I direkt anslutning till bostaden finns goda bussförbindelser samt fina cykelvägar till Resecentrum samtidigt som bilpendlaren snabbt och enkelt når E4:an via den södra påfarten.

Lägenheten i sig erbjuder en rymlig och praktisk hall med gott om förvaringsutrymme, ett fräscht helkaklat badrum med kombinerad tvätt- och tork maskin samt ett stort allrum med högt i tak, gott om utrymme för säng, soffa m.m. Rummet innefattar även ett mycket praktiskt och funktionellt kök.
Till lägenheten hör även ett källarförråd. Föreningen tillhandahåller även ett gym i byggnaden för sina medlemmar.

Vänligen anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare Fatma Özer för att ta del av all information. Bostäder i området är attraktiva och kan säljas innan visning!

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 93B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.