Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 15

REDO™
  • 4 rum
  • 115 kvm
  • Bostadsrätt

Väldigt unik stor 4:a på markplan/en halv trappa upp med hela 2 uteplatser och en balkong,!

Väldigt unik stor 4:a på markplan/en halv trappa upp med hela 2 uteplatser och en balkong, finns endast ett exemplar av just denna modell på hela Torgny Segerstedts allé!

Denna lägenhet erbjuder två fantastiska uteplatser och en stor balkong. Uteplatserna har morgonsol och balkongen i söderläge har sol från förmiddag till kväll. Redan i entrén möts ni av den imponerande takhöjden på hela 3 meter, vilket ger en känsla av rymd och inbjuder till att utforska bostaden. De stora fönstren släpper in maximalt med dagsljus och i kombination med ljusa färger skapas en harmonisk och luftig atmosfär. Merparten av lägenheten har enstavig, vitpigmenterad ekparkett som ger ett lugnt intryck. Fönsterbrädorna, arbetsbänkarna och badrumsgolven är i elegant Carreramarmor. Samtliga vitvaror är av hög kvalitet från Smeg och badrummen har en stilren inredning.

Sällskapsytorna är inbjudande med ett öppet vardagsrum som sträcker sig mot köket, med utgång till den rymliga stora balkongen i bästa solläget. Öppenheten skapar en fin samvaro och köket har en stilren skåpinredning. Här finns plats för ett rejält matbord för minst åtta personer och all nödvändig maskinell utrustning är på plats. Två av sovrummen ligger nära sällskapsytorna varav det ena har en uteplats i anslutning till innergården, samtidigt som det fjärde sovrummet, "master bedroom", har egen access till uteplatsen med lite lummigare utsikt. Samtliga sovrum erbjuder fast eller utrymme för klädförvaring, och det finns även en praktisk garderobslänga med skjutdörrar och väggfast inredning i hallen. Utöver det finns ett stort inre förråd i entrén. Bostaden har två helkaklade våtutrymmen med golvvärme; det ena går om man vill att rusta med badkar istället för befintlig dusch. Det andra har dusch samt tvättutrustning (tvättmaskin och torktumlare).

Uteplatserna och balkongen är riktiga oaser där ni kan njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. De erbjuder gott om utrymme för möblemang och egna planteringar, och är försedda med belysning och eluttag. Här kan ni njuta av både bar himmel och skyddat tak.

Föreningen är välmående och relativt nybyggd med en normal belåning. De stilrena trapphusen har hiss från markplan och prydliga korridorer med vackra trägolv. Garageplatser finns med kort kötid, och det finns fördelaktiga bredbandsavtal för de boende. De grönskande innergårdarna erbjuder rofyllda platser för rekreation. I källarplanet finns ett stort förråd som tillhör lägenheten, samt en gemensam grovtvättstuga och tre cykelförråd. Via innergården når ni ett hobbyrum med enklare verktyg och plats för t ex mindre snickeriarbeten.

Rosendal är ett av Uppsalas mest trendiga områden, där färger och spännande arkitektur skapar en unik atmosfär. Området är inbäddat mellan två naturreservat, vilket ger en lugn och harmonisk miljö. De flesta fastigheterna är färdigställda och innergårdarna är noggrant iordninggjorda med platser för rekreation. Här finns välsorterade mataffärer, apotek, vårdcentraler, tandläkare, restauranger, populära kaféer, lekplatser, förskolor och skolor upp till gymnasieålder samt aktiviteter för alla åldrar. Som boende i Rosendal har ni nära till Uppsalas stadskärna och välbyggda cykelbanor som snabbt tar er till olika stadsdelar. Ni bor även nära en tennishall med gym och flera av universitetets utbildningar, liksom natursköna områden för friluftsliv. Stadsbussar går var femte minut mot city, och ni har all nödvändig service på bekvämt avstånd, inklusive nyrenoverade Gottsunda centrum med ett brett utbud av mat, shopping, gym och badhus.

Missa inte denna unika chans att förvärva denna magiska bostad, lägenheter som dessa säljs väldigt sällan!
Kontakta ansvarig mäklare Benjamin för mer information gällande lägenheten, 0736265268.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 15

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.