Rosendal, Uppsala

Dekangatan 10

REDO™
  • 1 rum
  • 28 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 650 000 kr
Månadsavgift: 1 710 kr/mån

Lättmöblerad etta med balkong på våning 4!

Välkommen till denna ljusa etta med stort fönsterparti och balkong i västligt läge. Lägenheten är belägen på våning 4 och på Dekangatan 10 bor du i ett ypperligt läge med närhet till affärer, grönområden och en kort cykel/promenad till Uppsalas stadspuls. Rosendal är populär tack vare sitt generösa utbud av restauranger, café, butiker, träningscentrum och den grönskande omgivningen.

Bostadens 28 kvadratmeter är välplanerade och har genomgående ett fint vitlaserat parkettgolv, målade väggar och ett helkaklat badrum. Hallen erbjuder gott om förvaring med garderober samt en hatthylla. Vidare har ni ett modernt kök från Marbodal i beige ton med en laminatbänkskiva i stenimitation. Köket är utrustat med; kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd micro och ugn samt en induktionshäll. Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och allrum vilket gör att ni får plats med soffa, säng och matbord om så önskas. Bostaden har en balkong och helglasad dörr som ger ett fint ljusinsläpp i lägenheten. Badrummet är helkaklat i jordnära toner och är utrustad med wc, kommod, duschset och glasväggar samt tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett förråd.

I Brf Verket bor du i ett Svanenmärkt hus med energiklass B, vilket kan ge dig grönt bolån och ränterabatt. Föreningen består av 42 lägenheter och föreningen har gemensamma ytor med grannhusen, så som cykelrum, tvättstuga och innegård.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Rosendal, Uppsala

Dekangatan 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.