Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 94

REDO™
  • 1 rum
  • 30 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 600 000 kr
Månadsavgift: 2 047 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Industriell etta i populära Rosendal!

Varmt välkommen till denna industriella och moderna etta belägen på våning 3! Här har ni ett kvadratsmart boende med ett fantastiskt fönsterparti och ljusinsläpp. Söker du ett smart boende i rustikt urbant utförande med moderna bekvämligheter som hiss från markplan etc så är detta bostaden för dig!

Lägenhetens 30 kvadratmeter bjuder på en rymlig och praktisk hall med förvaringsutrymme, ett helkaklat badrum med dusch samt ett stort allrum med gott om utrymme för säng, soffa mm. Rummet innefattar även ett mycket praktiskt och funktionellt kök i modernt utförande. Utanför bostaden på loftgången har man en möblerbar yta som i praktiken blir som en liten egen balkong.

BRF Raw Rosendal består av 50 bostadsrätter samt tre lokaler. Fastighetens arkitektur har uppmärksammats nationellt och nominerad till flertalet arkitektpriser! Som boende i föreningen har du även tillgång till en takterass, en mysig innegård med sittplatser och odlingar, tvättstuga, cykelförråd och cykelpool!

På Torgny Segerstedts Allé 94 bor ni på en attraktiv adress i en mycket populär och växande stadsdel söder om Uppsala city. Rosendal är ett naturnära bostadsområde och i omedelbar närhet till hemmet finner ni såväl goda träningsmöjligheter i form av gym, tennisbanor, padelbanor samt flertalet restauranger, mysiga caféer och matbutik - tvärs över gatan! Här bor ni med närhet till två fina parker samt Stadsskogens härliga naturreservat runt hörnet som bjuder på härliga motionsspår. Därtill ligger Akademiska sjukhuset, BMC, Ångströmslaboratoriet, Ultuna samt Sveriges lantbruksuniversitetet (SLU) inom ett bekvämt cykelavstånd. I direkt anslutning till bostaden finns goda bussförbindelser samt fina cykelvägar till Resecentrum samtidigt som bilpendlaren snabbt och enkelt når E4:an via den södra påfarten.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för ytterligare information.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Boka visning

  • Varmt välkommen med din visningsbokning!

  • Bokning krävs!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 94

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.