Rosendal, Uppsala

Dekangatan 10

Såld
  • 2 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

Kvadratsmart gaveltvåa med balkong i populära Rosendal

Välkommen till denna ljusa gavellägenhet med fönster i två väderstreck på andra våningen. På Dekangatan 10 bor du i ett ypperligt läge med närhet till affärer, grönområden och en kort cykelpromenad till Uppsalas stadspuls. Rosendal är populär tack vare sitt generösa utbud av restauranger, cafe, butiker, träningscentrum och den grönskande omgivningen.

Bostadens 45 kvadratmeter är välplanerade och har genomgående ett fint vitlaserat parkettgolv, målade väggar och ett helkaklat badrum. Hallen erbjuder gott om förvaring med garderober samt en hatthylla. Vidare har ni ett modernt kök i beige ton med en laminatbänkskiva i stenimitation. Köket är från Marbodal och är fullutrustat med; kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbygd micro och ugn samt en induktionshäll.
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig känsla av rymd. Dessutom finns det fönster i två väderstreck och från köket nås även bostadens balkong, vilket skapar ett fint ljusinsläpp. Sovrummet är rymligt och har plats för både dubbelsäng samt garderober. Här finns även ett förråd. Bostadens helkaklade badrum i jordnära toner är rymligt och utrustat med wc, kommod, dusch samt kombinerad TM/TT.

I Brf Verket bor du i ett Svanenmärkt hus med energiklass B, vilket kan ge dig grönt bolån och ränterabatt. Föreningen består av 42 lägenheter och föreningen har gemensamma ytor med grannhusen, så som cykelrum, tvättstuga och innegård.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna