Rosendal, Uppsala

Soldathemsvägen 5

Såld
  • 2 rum
  • 39 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvåa med vinkällare samt takterrass i brf!

I expansiva Rosendal, ett stenkast från BMC, Polacksbacken och Akademiska sjukhuset, finner ni denna väldisponerade tvåa med en stor balkong som vetter mot innergården. Som boende i brf Grindstugan har ni föreningen med det lilla extra! Här har ni tillgång till vinkällare, festlokal, orangeri och bastu. Bostaden ligger dessutom ett stenkast från populära Lejons bageri samt områdets matbutik Hemköp!

Lägenheten bjuder på en kvadratsmart planlösning med genomgående parkettgolv och ljusa väggar samt gott om förvaring i inbyggda garderober. Här får ni dessutom ett generöst ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet som vetter mot den rymliga balkongen! Bostaden är försedd med genomgående vattenburen golvvärme ansluten till bergvärme med comfortkyla. De riktigt varma sommardagarna blir därmed genast mer behagliga inomhus! Bostadens 39 kvadratmeter fördelar sig på en välkomnande entré med gott om förvaring i garderoberna. Till höger har ni bostadens rymliga helkaklade badrum. Vidare in finner ni bostadens öppna planlösning med kök och vardagsrum i ett. Härifrån når ni balkongen där det även finns ett uteförråd. Vidare har ni ett rymligt sovrum med praktisk skjutdörr för att avgränsa mot vardagsrummet. I sovrummet har ni gott om förvaring.

Bostadsrättsföreningens medlemmarna har tillgång till sociala gemensamma utrymmen så som takterrass på 300 kvadratmeter med odlingar och grillplats. I vinkällaren kan ni förvara era vinflaskor i låsbara vinskåp som rymmer upp till 42 flaskor per bostad, här finns också en gemensam festlokal utrustat med tillredningskök. För den odlingsintresserade finns två orangerier högst upp i huset och utöver detta finns också en bastu med loungeyta!

Här bor ni med närhet till stadspuls och gröna naturområden. Bostaden ligger i nära anslutning till både BMC, Ångströmslaboratoriet, SLU och Akademiska sjukhuset. Läget ger dig bra cykelvägar och täta bussavgångar. I Rosendahl finns ICA-butik, Hemköp, bageri, sushirestaurang och ett stort utbud av gym och träningsmöjligheter.

Varmt välkommen att kontakta mäklare för ytterligare information!

Mer om mäklarna