Nyby, Uppsala

Fredrika Bremersgatan 6

  • 3 rum
  • 76,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 795 000 kr
Månadsavgift: 4 142 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

**STILRENT KÖK** LÅG AVGIFT**BRA SOLLÄGE PÅ BALKONGEN**FINA YTSKIKT, HÄRLIGT LJUSINSLÄPP**

Välkommen till denna härligt ljusa och välplanerade 3:a med stor solig balkong som har sol från dagen intill kvällen. Bostaden är i ett fint skick som har löpande renoverats med ett modernt kök, stilrena golv och ljusa fina renoverade ytskikt som präglas av ljus och rymd. Mycket tilltalande och välplanerad genomgångslägenhet som präglas av ljus och rymd som erbjuder härliga umgängesytor som är belägen i ett bra insynsskyddat och privat läge i huset.

Planlösningen erbjuder hall med bra förvaring för ytterkläder och skor. Stort kök med rejäl matplats, två rymliga sovrum, väldisponerat badrum och ett generöst vardagsrum som verkligen inbjuder till umgänge med utgång till balkongen.

Uppskattad välskött förening med låga avgifter samt låg belåningsgrad som erbjuder barnvänliga och grönskande gårdar med många lekplatser.

I Nyby på Fredrika Bremersgatan 6 bor du i ett bra läge i kvarteret med närhet till det mesta såsom skola åk F-6, Willys m fl. samt expanderande, storsatsande GränbyKöpstad som erbjuder all service du behöver. Cykelavstånd till centrum, samt närhet till naturen och skogen samt fina ströområden i Gamla Uppsala. Goda busskommunikationer till Centrum med täta turer. Närhet till påfarten till E:4 an.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Välkommen på visning!
    Anmälan krävs!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Nyby, Uppsala

Fredrika Bremersgatan 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.