Nyby, Uppsala

Leopoldsgatan 32

REDO™
  • 3 rum
  • 74 kvm
  • Bostadsrätt

Optimalt planerad gavellägenhet med inglasad balkong och hushållsel inkluderad. Högst upp i huset!

Nu har du chansen att förvärva denna optimalt planerade gavellägenhet om 3 rum och kök, belägen högst upp i huset på Leopoldsgatan 32. Här erbjuds en ljus och rymlig bostad med alla bekvämligheter du kan önska dig, inklusive hushållsel inkluderad i månadsavgiften, hiss från markplan och en charmig inglasad balkong i soligt läge.

Interiör
Lägenhetens planlösning är väl genomtänkt för att maximera funktionalitet och komfort:

Entréhall: Du välkomnas av en rymlig hall med praktiska avhängningsmöjligheter och gott om förvaringslösningar i form av platsbyggda garderober.

Kök: Köket är ljust och hemtrevligt, med plats för matbord och direkt utgång till den inglasade balkongen som erbjuder ett härligt extra rum under större delen av året.

Vardagsrum: Det rymliga vardagsrummet har fönster i två väderstreck, vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en inbjudande atmosfär. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbler.

Sovrum: Lägenheten har två stora sovrum, båda med generösa förvaringsmöjligheter och en lugn atmosfär, perfekt för vila och avkoppling.

Badrum: Badrummet är utrustat med tvättmaskin och erbjuder en funktionell och fräsch miljö för vardagens behov.

Hissen från markplan tar dig smidigt hela vägen upp till lägenheten, vilket gör vardagen enkel och bekväm. Till bostaden hör även ett förråd och ett matkällarförråd för extra förvaringsutrymme.

Förening och Område
Brf Kastellberget är en omtyckt och välskött förening med låg belåning, vilket ger trygghet och stabilitet för medlemmarna. Föreningen erbjuder en välskött innergård med lekplatser, cykelrum, tvättstugor och en samlingslokal som är tillgänglig för alla boende. Här finns även ett rymligt förråd som tillhör lägenheten.

Bostaden är belägen i ett lugnt och grönskande område med trevliga grannar och närhet till all service du behöver. Inom kort avstånd finns både Willys och Gränby köpstad, och du har ett perfekt pendlingsläge nära E4
påfarter. Goda bussförbindelser och cykelavstånd till centrala Uppsala gör läget idealiskt för både familjer och pendlare.

Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information, 073-626 52 68.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Nyby, Uppsala

Leopoldsgatan 32

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.