Nyby, Uppsala

Heidenstamsgatan 7

REDO™
  • 3 rum
  • 84,5 kvm
  • Bostadsrätt

Modern och rymlig trea med egen grön uteplats i hjärtat av Uppsala!

Välkommen till denna fantastiska trea på 84,5 kvm, belägen på Heidenstamsgatan 7 i det natursköna och populära området Löten, Uppsala. Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och bekvämlighet. Här bor du på bottenplan och kan njuta av en härlig och grön uteplats som förlänger bostadens sociala ytor och skapar en harmonisk koppling mellan inne och ute.

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring.

Kök: Det rymliga och mycket fräscha köket är nyrenoverat och erbjuder moderna faciliteter samt en generös matplats i anslutning till köket. Här finns gott om förvaring i både skåp och lådor, samt toppmoderna vitvaror såsom induktionshäll, inbyggd ugn och mikro, samt kyl och frys i rostfritt stål.

Vardagsrum: Det stora vardagsrummet bjuder på ljusa ytor och plats för både soffgrupp och matsalsbord, vilket gör det perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar.

Sovrum: Bostaden har två rogivande sovrum med stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus och erbjuder en avkopplande atmosfär.

Badrum: Det stilrena badrummet är helkaklat och renoverat. Här finns modern inredning med dusch, wc, tvättställ med underskåp och handdukstork.
Exteriör

Den här lägenheten på bottenplan erbjuder en egen trevlig uteplats med grönska, perfekt för sommarens alla grillkvällar och lata dagar i solen.
Går även att plantera en hel del blommor osv, fantastiskt för den som gillar att plantera men ändå ha det enkelt.

Området Löten är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både grönområden och stadens puls. Inom gångavstånd hittar du Heidenstams torg med en mängd bekvämligheter som ICA, apotek, vårdcentral, frisör och gym. Dessutom finns utmärkta kommunikationsmöjligheter med bra buss- och cykelvägar till Uppsala centrum och Gränbystaden, som erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och biografer. För den aktiva finns närhet till Gränby sportfält och IFU-Arena med faciliteter för tennis, paddel, innebandy och mycket mer.

Bostadsrättsföreningen är stabil och välskött, med många gemensamma utrymmen som gym, bastu och hobbyrum. Föreningen har även fina innergårdar med trädgårdsmöbler och lekplatser, vilket skapar en trevlig boendemiljö för både stora och små.

Missa inte chansen att förvärva denna pärla i hjärtat av Uppsala.
Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Nyby, Uppsala

Heidenstamsgatan 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.