Nyby, Uppsala

Heidenstamsgatan 43

REDO™
  • 4 rum
  • 102,5 kvm
  • Bostadsrätt

Unna dig drömhemmet i Uppsala: Lyxig 4:a med oändlig komfort och charm!

Välkommen till Heidenstamsgatan 43 i Uppsala , en fantastisk 4:a på 102 kvm som erbjuder en fantastisk bostad för hela familjen!

Med sina generösa ytor är detta hem den perfekta platsen för en familj att trivas och växa tillsammans. De fyra ljusa och rymliga rummen ger gott om utrymme för alla familjemedlemmar. Och vet du vad som gör det ännu bättre? Klädkammaren som förvandlats till ett extrarum, perfekt för gäster eller den som önskar en egen oas för arbete eller avkoppling.

En mysig balkong bjuder in till härliga stunder i friska luften. Tänk dig att vakna upp och njuta av din morgonkaffe medan du tar in den vackra omgivningen eller koppla av på kvällen med ett glas vin och avnjut en underbar solnedgång.

Köket är en fröjd för ögat, ljust och fräscht med klassiskt parkettgolv som binder samman den varma atmosfären av trä. Här blir matlagningen en njutning, och du kan utan tvekan bjuda in vänner och familj till trevliga middagar.

Vardagsrummet är inrett med omsorg, också ljust med vackert parkettgolv och stora fönster som flödar med naturligt ljus. Här finns gott om utrymme för att umgås, leka och skapa minnen tillsammans.

De två badrummen är ljusa och stilfullt renoverade efter stambytet, vilket ger en känsla av lyx och komfort. Ett av badrummen är utrustat med en praktisk tvättmaskin, vilket förenklar vardagen för hela familjen.

Med tre sovrum och en klädkammare som förvandlas till det fjärde, finns alltid utrymme för alla i denna bostadsdröm. Njut av det största sovrummet som dessutom leder direkt ut till en egen balkong, en perfekt plats för morgonkaffe eller stjärnskådning på natten.

Sammanfattningsvis har denna ljusa och luftiga bostad på Heidenstamsgatan allt en familj kan önska sig. Stora ytor, vackra trädetaljer, två fräscha badrum och möjlighet för fler sovrum ? allt inramat av en charmig balkong där du kan skapa minnen för livet.

Här bor du i en stor och stabil förening med Riksbyggen som förvaltare. Många stora renoveringar har gjorts och med en alldeles nygjord stamrenovering är det enkelt att förstå att detta är en populär förening. Föreningen har en låg skuldsättning och långt bundna räntor på majoriteten av sina lån. Som medlem ges tillgång till cykelförråd, barnvagnsrum, hobbyrum, gym, tennisbana och tvättstuga.

Som boende i Löten bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med stora grönskande innergårdar. Här ges närhet till grönområden och service vid Heidenstams Torg. Willys och ytterligare service med ett stort utbud finns vid expanderande Gränbystaden. Skola och förskola finns i området och är mycket populära. Stadskärnan kan du ta dig till med en kort promenad om endast 20 minuter alternativt fina cykelbanor. Här finns även goda bussförbindelser med stadsbussar.

Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Nyby, Uppsala

Heidenstamsgatan 43

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.