Nyby gård, Uppsala

Munters gata 69

REDO™
  • 4 rum
  • 99 kvm
  • Bostadsrätt

**BOSTADSRÄTTSRADHUS***TOTALRENOVERAT**HÄRLIGT GAVELLÄGE MED UNDERBAR UTEPLATS**

Välkommen till detta tilltalande och mycket fint renoverade bostadsrättshus som har ett tilltalande gavelläge i området. Beläget i attraktiva och natursköna Nyby Gård intill Gamla Uppsala. Här bor ni i ett lugnt lummigt område med grönområden, närhet till Gamla Uppsala och Röborundan med motionsspår samtidigt som ni bor med cykelavstånd in till city och Gränby köpstad.

Radhuset som är mycket trevligt och väldisponerat är om 99 kvm i två plan, som har löpande renoverats med ett påkostat kök, två stilrent renoverade helkaklade badrum samt ljusa moderna färger. Bostaden präglas av ljus och rymd med generösa umgängesytor och en bra planlösning. På den lummiga och soliga baksidan finner ni en stor härlig uteplats med liten uppväxt trädgård som kantas av gräsmatta och buskar samtidigt som du har ett fantastiskt solläge hela dagen intill kvällen. Här kan du njuta av härliga middagar samtidigt som du har en lummig rogivande vy. På framsidan finner ni även en mysig uteplats där man kan njuta av härlig sol på eftermiddag och kväll.

Den välplanerade planlösningen fördelar sig på nedre plan med välkomnande hall med klädkammare, rymligt kök, generöst vardagsrum med utgång till altanen, ett sovrum samt ett helkaklat duschrum med tvättmaskin. På övre plan finns två väldisponerade sovrum och ett rymligt helkaklat badrum.

Välskött förening med låg belåningsgrad där bredband och kabel-TV ingår i avgiften.

På Munters Gata 69 bor ni med närhet till det mesta såsom skola åk F-6, Willys m fl. samt expanderande, storsatsande Gränby Köpstad som erbjuder all service du behöver. Cykelavstånd till centrum, samt närhet till fina ströområden i Gamla Uppsala. Goda busskommunikationer till Centrum med täta turer. Närhet till påfarten till E:4 an.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Nyby gård, Uppsala

Munters gata 69

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.