Norby, Uppsala

Tryffelvägen 18B

REDO™
  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt

Radhuskänsla! Ljus och stilfull trea med fantastisk uteplats i populära Norby!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trea om 77 kvm som känns precis osm ett radhus, belägen i det populära området Norby, Uppsala. Här får du uppleva en modern och stilfull bostad med en fantastisk uteplats som bjuder in till både avkoppling och socialt umgänge, allt med en härlig radhuskänsla och egen ingång!

På Tryffelvägen 18B bor du i en grönskande omgivning, granne med ett naturskönt naturreservat, vilket ger en unik känsla av att vara nära naturen, samtidigt som du har närhet till stadens puls. Denna kombination av lugn och modern komfort gör detta boende till en perfekt plats för både familjeliv och avkoppling.

Interiör
Bostaden har en välplanerad layout som maximerar både funktion och estetik. De moderna ytskikten, i kombination med en harmonisk färgsättning, skapar en varm och inbjudande atmosfär som gör att du omedelbart känner dig hemma.

Vardagsrum:
Det ljusa och luftiga allrummet är en central del av bostaden, med stilrena ljusgrå väggar som kontrasterar vackert mot det genomgående parkettgolvet. Detta rum erbjuder generöst med utrymme för både en bekväm soffgrupp och ett matsalsbord, perfekt för både avkoppling och socialt umgänge. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en öppen och luftig känsla som ytterligare förstärker hemmets välkomnande atmosfär.

Kök
Köket är en av bostadens höjdpunkter, utrustat med stilrena gråmålade köksluckor som ger en sofistikerad känsla. De harmoniserar perfekt med ett fint golv och moderna vitvaror. Här finns gott om arbetsytor och plats för ett matbord för fyra personer.

Sovrum
Bostaden erbjuder två generösa sovrum som båda är utformade för att skapa en rogivande och avslappnad atmosfär. Med gott om förvaringsmöjligheter och ett lugnt läge är dessa rum perfekta för vila och återhämtning. Ljusa väggar och genomgående enhetligt golv bidrar till den harmoniska känslan, vilket gör sovrummen till en idealisk plats att koppla av i efter en lång dag.

Badrum och tvättmöjligheter
Det moderna badrummet är både stilfullt och funktionellt, designat med noga utvalda detaljer som ger rummet en harmonisk och inbjudande känsla. Här finns en elegant träkommod som tillför en naturlig värme till rummet, och skapar en fin kontrast mot de övriga ytorna. Badrummet är dessutom utrustat med ett badkar, vilket ger dig möjlighet till avkopplande badstunder i ditt eget hem. Denna kombination av praktiska lösningar och estetisk design gör badrummet till en plats där du verkligen kan njuta av lugn och komfort. Du har dessutom har du tillgång till en stor gemensam tvättstuga på innergården, vilket gör det enkelt att hantera större tvättmängder när det behövs.

Exteriör och uteplats
En av de verkliga pärlorna med denna bostad är uteplatsen, som ger en utökad boendeyta under de varmare månaderna. Uteplatsen är perfekt för grillkvällar och trädgårdspyssel, och den är placerad för att fånga solens strålar under större delen av dagen.

Förvaring
Förutom det vanliga förrådet erbjuder bostaden ett rymligt kallförråd, perfekt för att förvara större föremål eller säsongsutrustning. Detta extra förvaringsutrymme ger dig flexibiliteten att hålla ditt hem organiserat och snyggt, samtidigt som du har gott om plats för allt du behöver.

Läge och område
Bostadens läge är idealiskt för dig som vill kombinera lugn och ro med närhet till stadens puls. Du har cykelavstånd till Uppsala centrum, vilket gör att du smidigt och snabbt kan ta dig in till stadens utbud av shopping, restauranger och kultur. Samtidigt bor du i ett område som präglas av grönska och naturnära omgivningar, vilket ger en härlig kontrast till stadslivet.

Norby är ett mycket omtyckt område i Uppsala, känt för sin närhet till naturen och sina välskötta omgivningar. Här bor du med närhet till både grönområden och stadens bekvämligheter. Det är ett perfekt boende för både barnfamiljer och den som söker ett lugnt och trivsamt boende med goda pendlingsmöjligheter till Uppsala centrum och närliggande områden.

Välkommen hem till en bostad som verkligen erbjuder det bästa av två världar, ett lugnt och naturnära boende med radhuskänsla, och en snabb förbindelse till centrala Uppsala!

Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information, 073-626 52 68.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Norby, Uppsala

Tryffelvägen 18B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.