Luthagen, Uppsala

Klockargatan 1

REDO™
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt

Modern och fräsch 2:a i populära Luthagen!

Välkommen till en mycket välvårdad bostad i Luthagen med ljusa fina ytskikt, gott om förvaring och en stor tjusig balkong. Lägenheten ligger på fjärde våningsplan med hiss i huset och bjuder på godbitar som ett stort och fräscht kök utrustat med diskmaskin, ugn, micro, kyl/frys, häll, köksfläkt, förvaring i över- och underskåp samt riktigt generösa arbetsytor. Den smidiga planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en ypperlig social yta där även matsalsbordet har sin naturliga plats. Vardagsrummet är luftigt med ett vackert ljusinsläpp från stora fönster som sträcker sig hela vägen ner till golvet, här får du plats med en stor soffa med tillhörande soffbord, matbord som nämndes tidigare samt tv med tillhörande tv-bänk och övrigt möblemang efter önskemål. Härifrån når man även bostadens vackra balkong!
Sovrummet rymmer utan bekymmer en stor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och förvaring görs smidigt i garderober längst väggen.
Sist men inte minst har vi ett helkaklat badrum som håller en modern standard med mörkt klinkergolv samt ljust kakel på väggarna och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare.

Här bor du i en expansiv del av populära Luthagen. Optimalt läge med gångavstånd till Mimmi Ekholms plats med all tänkbar vardagsservice som livsmedelsbutik, gym, apotek, vårdcentral, restauranger m.m. Förskola finns i det direkta närområdet. Härliga promenadstråk och motionsrundor hittar ni i den närliggande Stabbyskogen och längs Fyrisån. Med promenad- och cykelavstånd till city kommer du snabbt till resecentrum. Kort avstånd till E4:ans på- och avfarter och 55an till Enköping tar man sig till på ca en minut.
Planritning kommer inom kort.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Luthagen, Uppsala

Klockargatan 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.