Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 23C

REDO™
  • 2,5 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Ett boende med perfekt kombination av charm och moderna bekvämligheter!

Välkommen till en charmig bostad belägen i det eftertraktade området Luthagen! Byggd under senare delen av 1930-talet, denna bostad har en härlig blandning av bevarade originaldetaljer och moderna bekvämligheter. En av de första sakerna som du kommer att märka är dem vackra trägolven, som löper genom hela bostaden och som ger en naturlig varm känsla under fötterna.

Den välkomnade hallen leder dig in till köket och vardagsrummet med den öppen planlösning som skapar en känsla av samhörighet. Här finns gott om utrymme för att umgås, laga mat och njuta av måltider tillsammans. Från vardagsrummet har du utgång till en härlig balkong, perfekt för att njuta av en kopp kaffe eller en god bok. Sovrummet är rymligt och ljust, med gott om plats för en stor säng och förvaring i garderober. Badrummet är helkaklat och inrett med bekvämligheter som dusch och tvättmaskin!

Brf Ranegården har genomfört flertalet större renoveringar, så som fasadbyte, balkongrenovering och dränering. Som medlem i föreningen ges du tillgång till tvättstuga, hobbyrum och en trevlig grön gård med utemöbler.

Här bor du i hjärtat av populära Luthagen, ett lugnt och mysigt område med flertalet parker och samtidigt närhet till stadspuls i city! Tegnérparken bjuder in till picknick och umgänge och i Stabbyskogen finns trevliga promenadstigar, upplyst motionsslinga och grillplatser. För studenten ligger både universitetsinstitutionerna och nationerna inom bekvämt cykelavstånd. Närmst finner du Ekonomikum som du når genom bara fem minuters kort promenad. På kort gångavstånd nås flertalet matbutiker och vid Mimmi Ekholms plats finner du närservice i form av restauranger, gym, apotek och vårdcentral. I närområdet finns både förskolor och grundskola.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 23C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.