Luthagen, Uppsala

Prästgårdsgatan 10A

REDO™
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Tvåa på våning ett med underbar utsikt. I stor och stabil förening.

Välkommen hem till en stor och rymlig tvåa belägen på första våningen! Här bor ni med balkong i bästa solläge med magisk utsikt mot det lummiga, rymliga rum med stora ljusinsläpp samt gott om förvaringsutrymmen. Bostaden är del i HSB brf 36 Vreten vilket är en stor och stabil förening med en låg skuldsättning.
I stort sett insynsskyddat läge!

Genom dörren kliver ni in i en öppen hall med gott om förvaring tack vare rymlig klädkammare. Från hallen når ni först det fina köket som stoltserar med gott om skåpförvaring, plats för matbord samt bra arbetsytor med extra avlastningsyta. I hallens förlängning når ni dels det kaklade badrummet utrustat med badkar, dels det rejäla sovrummet utrustat med två inbyggda garderober samt även det väl tilltagna vardagsrummet som nås via pardörrar. Vardagsrummet ger er plats för såväl matbord som soffgrupp och mynnar ut i bostadens sällskaps- och familjevänliga balkong där det gröna från innergården genast blir slående. Till bostaden hör dessutom två förråd varav ett vindsförråd samt ett matförråd beläget i källarplan.

Området Luthagen är en av Uppsalas mest populära stadsdelar och är belägen strax norr om city. Bostadens närområde utgörs av trivsamma kvarter med många gröna parkområden samt direkt närhet till Mimmi Ekholms Plats, flertalet restauranger, gym, livsmedelsbutiker och skolor. Här bor ni med promenad- och cykelavstånd till centrum med all dess utbud, Vasaparken, Fyrishov och Stabbyskogen med elljusspår. Inom kort gångavstånd finns goda bussförbindelser som både leder er in och ut ur staden.

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare, Benjamin Alizadeh för mer information.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Luthagen, Uppsala

Prästgårdsgatan 10A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.