Luthagen/Stabby, Uppsala

Tiundagatan 49

Såld
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig 2 rok i gavelläge!

Nu finns chansen att bli ny ägare till denna välplanerade rymliga 2:a i naturnära Stabby! Här bor du med närhet till friluftsliv men samtidigt på ett bekvämt promenadavstånd till city, Ekonomikum och Uppsalas nationsliv. Bredband ingår i månadsavgiften!

När du kliver in i hallen möts du av en ljus hall med goda förvaringsmöjligheter i fasta garderober. Blicken dras genast mot vardagsrummets fönster som lyser upp bostaden och här ryms en ordentlig soffgrupp där alla får plats. Detaljer som vackra fönsterbrädor i marmor pryder rummet som även har ett klassiskt parkettgolv. Sovrummet, som nås från vardagsrummet, ger dig tillgång till balkongen som under sommaren blir ett extra tillskott då den vetter mot lummiga träd och skapar en egen liten oas. Köket i sin tur har charmiga originalskåp bevarade och för den som önskar skapa sitt drömkök finns här goda möjligheter vid en eventuell renovering. Sist men inte minst erbjuder bostaden ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin, skönt att slippa stressen med tvättider!

Föreningen är välskött med god ekonomi och har gemensamma utrymmen så som bastu, hobbyrum, tvättstuga och en samlingslokal. Föreningens medlemmar har även tillgång till lånecyklar! Det finns också en trevlig innergård med uteplats, grillmöjligheter samt flera fruktträd på gården.

På bara några minuter promenerar du till Mimmi Ekholms plats, där det finns matbutik, apotek, gym, café och restauranger. Stabbyskogen erbjuder fina motionsspår och vacker natur och på cykel tar du dig till centrum på bara 10 minuter. Även cykelavstånd till Uppsalas övriga universitetsinstitutioner. Goda kommunikationer både via stadsbuss och regionbussar. För dig som pendlar med bil är påfarten till E4:an några minuter bort bara.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information!

Mer om mäklarna