Löten, Uppsala

Heidenstamsgatan 55

REDO™
  • 4 rum
  • 102,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 400 000 kr
Månadsavgift: 6 431 kr/mån

Topprenoverad 4 rok högst upp i huset!

Varmt välkommen till denna renoverad 4:a om generösa 102,5 kvm, högst upp i huset och i det grönskande samt familjära Löten! Här har ni allt er familj kan tänkas behövas, så som tre rymliga sovrum, två stamrenoverade badrum, ett renoverat kök, stort vardagsrum och inglasadbalkong i bästa solläget!

Bostaden har genomgående fina ytskick och vackra snickardetaljer! Bostadens 102,5 kvm fördelar sig på en rymlig hall mer gott om förvaring i platsbyggd garderob med sittplats samt i en rymlig klädkammare till höger. Bostadens kök är renoverat och har fina ljusgråa skåpsluckor, ljus bänkskiva samt klinker. Köket är fullt utrustat och har även plats för ett stort middagsbord. Från köket kan ni nå hallen, badrummet samt bostadens största sovrum. Bostadens tre sovrum är alla i bra storlek, varav en har inbyggd praktisk förvaring! Bostadens badrum är båda stamrenoverade och helkaklade. Här har man även gjort extra materialval samt specialbyggt dörr mellan wc och badkar. Vardagsrummet är stort, och här får ni plats med stor sittgrupp och andra möbler som önskas. Bostadens balkong vetter in mot föreningens lugna innegård och i ett härligt soligt läge!

På Heidenstamsgatan 55 bor ni i lugna och trivsamma kvarter i grönskande Löten med förskolor ett stenkast iväg samt Heidenstams torg precis intill där ni finner både ICA, apotek, restauranger, olika salonger, Lötenkyrkan, förskola, skola mm. Bellmansparken och flertal kringliggande parker i området bjuder på trevliga promenader, lekplatser och bra cykelvägar/löpspår. Genom Löten går även den välkända von Bahrska häcken med sina härliga gömställen för en lugn, gemytlig stund ute i solen.

Läget bjuder på mycket goda kommunikationer med ca 10 minuters cykelavstånd till Gränby centrum och Uppsala city samt busshållplats på huvudleden ca 200 meter bort. Även ett strategiskt läge för den som pendlar med nära påfart till E4 norr/söder samt även 55an mot Enköping. Ett läge att trivas på helt enkelt!

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för ytterligare information.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Löten, Uppsala

Heidenstamsgatan 55

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.