Kvarngärdet, Uppsala

Kantorsgatan 9

REDO™
  • 2,5 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och rymlig 2,5 med inglasad balkong och charmig utsikt mot Domkyrkan!

Välkommen till denna fantastiska 2,5 om 53 kvm, belägen i det attraktiva området Kapellgärdet. Här möts du av en bostad som kombinerar moderna inslag med en härlig känsla av rymd och ljus. Med en väl genomtänkt planlösning och en stor inglasad balkong, erbjuder denna lägenhet allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende.

Interiör
När du kliver in i bostaden välkomnas du av en rymlig hall som direkt ger en känsla av luft och ljus. Här finns gott om förvaringsutrymme, vilket gör att du enkelt kan hålla ordning och reda.

Vardagsrum och balkong: Vardagsrummet är bostadens hjärta, ett inbjudande och öppet rum med stora fönsterpartier som fyller rummet med naturligt ljus. Härifrån når du den generösa inglasade balkongen, en oas där du kan koppla av och njuta av både morgon- och kvällssol. Från balkongen har du dessutom en charmig vy där du skymtar Uppsala domkyrka i fjärran, en påminnelse om att du bor nära stadens puls, men ändå i en lugn och grönskande miljö.

Kök: Köket är en dröm för den matintresserade, med stilrena och moderna köksluckor, högkvalitativa vitvaror och genomtänkta arbetsytor. Här finns också en inbyggd mikro och diskmaskin, vilket gör matlagningen både effektiv och njutbar. Platsen för matgrupp gör det enkelt att samla vänner och familj för härliga måltider.

Större Sovrum: Det större sovrummet erbjuder gott om plats för en stor dubbelsäng och har en ljus och rogivande atmosfär. Med stora fönster släpps rikligt med dagsljus in, vilket skapar en harmonisk plats att återhämta sig i. Här finns även bra förvaringsmöjligheter som gör det lätt att hålla rummet snyggt och organiserat.

Mindre Sovrum: Det mindre sovrummet är perfekt anpassat för att fungera som barnrum, kontor eller ett extra gästrum. Trots sin mindre storlek har rummet en härlig ljusinsläpp och en funktionell planlösning som gör det både praktiskt och mångsidigt. Det är ett utmärkt alternativ för familjer som behöver flexibilitet i sin boendesituation.

Badrum: Badrummet är elegant och modernt, inrett med stilfullt kakel och klinker som ger en fräsch och lyxig känsla. Här finns en rymlig dusch samt en praktisk kommod som ger gott om förvaring. Badrummet är även utrustat med en kombimaskin, vilket innebär att du har både tvättmaskin och torktumlare i ett, en optimal lösning som sparar plats och gör vardagen smidigare. Detta badrum är verkligen utformat för att möta alla dina behov, med en design som både är funktionell och estetiskt tilltalande.

Område
Kapellgärdet är ett av Uppsalas mest eftertraktade områden, känt för sin närhet till stadens centrum och dess omfattande serviceutbud. Här bor du med promenadavstånd till butiker, caféer, restauranger och gym. För den som pendlar är närheten till Centralstationen ett stort plus, och de goda bussförbindelserna gör det enkelt att ta sig runt. Området erbjuder också grönområden och parker, som Portalparken, där du kan njuta av avkopplande stunder i en lugn miljö.

Det här är en bostad som verkligen har allt: modern komfort, ett centralt läge och en inbjudande atmosfär. Välkommen hem till Kantorsgatan 9, ditt nya drömboende i Uppsala!

Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information, 073-626 52 68.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kvarngärdet, Uppsala

Kantorsgatan 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.