Kungsängen, Uppsala

Skyttelgatan 9

Såld
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren och välplanerad tvåa med inglasad balkong i populära Kungsängen

Ute efter en generös och fräsch tvåa med låg avgift i stadsnära kvarter? Då har du hittat rätt! För nu saluförs en mycket välvårdad bostad i Kungsängen med ljusa fina ytskikt, gott om förvaring och en stor tjusig inglasad balkong i bästa sydvästliga solläge. Lägenheten bjuder bland annat på godbitar som ett stort helkaklat badrum med tvättavdelning samt ett rymligt sovrum med gott om garderober. Den smidiga planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en ypperlig social yta där även matsalsbordet har sin naturliga plats och man har tillträde till den generösa balkongen. Kom och se med egna ögon, detta är ett hem att stortrivas i.

Till bostaden hör ett förråd beläget på källarplan. På källarplan finner du även garaget, för att få parkeringsplats är det i dagsläget kort kö. Utrymme för cyklar finns i garageplan och på innergård. På åttonde våningen finns en generös terrass om 160 kvm med eget växthus och en stor trallbelagd yta med plats för solstolar och sittgrupper.

I centralt belägna Kungsängen bor du bekvämt med ett optimalt geografiskt läge på en attraktiv adress med närhet till restauranger, affärer, caféer och härliga promenadstråk utmed Fyrisån. Å-riket och dess renoverade åkant med bryggor, planteringar och grönområden kring Stadsparken ger dig närhet till ett fantastiskt rekreationsområde. Via gång- och cykelbro till Stadsparken tar ni er enkelt till exempelvis Akademiska sjukhuset och Uppsala Science Park. I centrala och expanderande Kungsängen bor ni även med närhet till bland annat apotek, förskolor, matbutik och frisörer. Ett populärt område för alla åldrar med gott om lekparker för de små och med populära Anna Petrus Park runt hörnet. Det perfekta pendlarläget med gångavstånd till Resecentrum eller Kungsgatan som tar er bilvägen snabbt ut mot E4:an eller med endast tio minuters promenad till stadskärnan är oslagbart!

Mer om mäklarna