Kungsängen, Uppsala

Kryddblandargatan 1

  • 1 rum
  • 33 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 895 000 kr
Månadsavgift: 2 772 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välplanerad etta med balkong och klar utsikt över domkyrkan! Perfekt för pendlaren!

En mycket välplanerad etta med en rymlig sovalkov och en balkong som bjuder på det bästa solläget! Från våning tre så kan du njuta av utsikten över Uppsalas stadssilhuett med en klar bild över domkyrkan och slottet i blickfånget. Bostaden erbjuder ett utmärkt läge för pendlare, med närhet till tågstationen och enkel åtkomst till E4
påfart. Stadskärnan nås på endast ett par minuters promenad.

Hallens stora skjutdörrsgarderob erbjuder gott om förvaring, och innanför den möts du av en öppen planlösning med utgång till balkongen. Lägenheten är smart planerad med alla funktioner som behövs i en mindre bostad, inklusive ett praktiskt kök, plats för matbord, favoritsoffan och en rymlig säng i en separat sovalkov. Genom att sätta upp ett draperi skapar du en sovrumsatmosfär. Badrummet är helkaklat och utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

I Brf Kungsgatan 66 två bor du i toppmoderna lägenheter med alla fördelar av nyproduktion. Utöver lägenheten har de boende tillgång till källarförråd, garage, carports, cykelparkering samt en innergård med grönytor.

På Kryddblandargatan 1 bor du attraktivt i Industristaden, med närhet till allt du kan önska. Här finns grönområden, Fyrisån och stadens kärna inom nära räckhåll, perfekt för shopping och fritid. Det stadsnära läget ger tillgång till Uppsalas vackra stadspark och promenadstråk längs Fyrisån, som ständigt utvecklas. Det är en kort promenad till Resecentrum, vilket gör det utmärkt för pendling. I närområdet finns mataffären Willys samt ett brett utbud av nöjen, shopping, kultur och restauranger inom bekvämt promenadavstånd. Dessutom finns gym, restauranger och skönhetssalonger i området, samt Mjölnarparken, Anna Petrus park och flera förskolor. Gångavstånd till Studenternas IP.

Varmt välkommen att boka din visning!
Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information, 073-6265268.

Boka visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Kungsängen, Uppsala

Kryddblandargatan 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.