Kungsängen/industristaden, Uppsala

Islandsgatan 12

  • 2 rum
  • 52,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 295 000 kr
Månadsavgift: 3 362 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välplanerad och kvadratsmart 2:a i populära Kungsängen

Välkommen till en mycket välvårdad bostad i Kungsängen med ljusa fina ytskikt, gott om förvaring och en tjusig balkong. Lägenheten ligger på femte våningsplan med hiss i huset och bjuder på godbitar som ett fräscht kök utrustat med diskmaskin, spis, micro, kyl/frys, köksfläkt, förvaring i över- och underskåp samt generösa arbetsytor. Den smidiga planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en ypperlig social yta där även köksbordet har sin naturliga plats. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat, här får du plats med en stor soffa med tillhörande soffbord, matbord som nämndes tidigare samt tv med tillhörande tv-bänk och övrigt möblemang efter önskemål. Härifrån når man även bostadens vackra balkong med ett härligt solläge!
Sovrummet bjuder på en härlig utsikt och rymmer utan bekymmer en stor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord, förvaring görs smidigt i garderober längst ena väggen.
Sist men inte minst har vi ett helkaklat badrum där du hittar allt du behöver såsom spegelskåp, kommod, dusch, förberett för tvättmaskin och handdukstork.
Tillhörande förråd i källaren som enkelt nås via hiss.

Kungsängen är en uppskattad stadsdel i Uppsala med bra närservice i form av Willys livsmedelsbutik, apotek, frisörsalonger, Akademiska sjukhuset, restauranger och träningsmöjligheter i form av gym och utomhusträning. Stadskärnan och stadsparken nås genom en kortare promenad längs med vackra Fyrisån. Här bor du även i ett bekvämt pendlarläge med endast 5-10 minuters gångväg till Resecentrum och dessutom busshållsplats i området som bl.a leder dig direkt till Arlanda. Perfekt pendlingsläge även för den bilburne med kort körsträcka till E4:ans påfart!

Boka visning

  • Varmt välkomna på visning, anmälan krävs! (Klicka på "läs mer hos mäklaren" och sedan "boka visning"

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kungsängen/industristaden, Uppsala

Islandsgatan 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.