Kungsängen/Centrum, Uppsala

Kryddblandargatan 5

Såld
  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt

Mycket tilltalande 3:a med inglasad balkong

Nu saluförs denna mycket fina 3:a med gedigen inglasad balkong i fastighet med hiss, belägen i Kungsängens lugna och stadsnära kvarter, enbart några minuters promenad från stationen. Bostaden är väldisponerad och erbjuder en öppen och luftig hall med med stor dubbelgarderob och naturlig plats för hatt och skohylla strax innanför dörren. Här finns tillgång till det ena sovrummet och badrummet. Vidare in öppnar bostaden upp sig i en stor social yta i delvis öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, helt optimalt planerat med köket lite avskilt i ena delen. Från vardagsrummet har man den inglasade balkongen i fint sydläge och vidare in kommer man till det stora föräldrasovrummet. Bostaden upplevs ljus och här har man minimalt med insyn. Det helkaklade badrummet är även det väldigt rymligt och här finns en del för klädvård med tvättmaskin och tvättbänk samt förvaringsskåp ovan. Helt enkelt ett utmärkt boende!

Föreningen har stabil skötsam ekonomi och den väl tillslutna innergården är en stor grönskande oas med gott om bänkplatser, lekplats och grillplats.

Kungsängen är en levande stadsdel i strax intill Uppsala centrum med närhet till både natur och grönska. Det centrala läget bidrar till Kungsängen/Industristadens stora popularitet. Här bor du med en stor Willys mataffär, restauranger, salonger och butiker precis i kvarterna runtom och i ett ypperligt pendlarläge med en kort promenad till centralstationen, stadskärnan och strövområden i stadsparken. I närområdet finns vackra gamla hus, fina båtar och flera restauranger/uteserveringar vid Islandsfallet. På sommaren kan du ta en klassisk räk-kryssning ut på Mälaren. Promenad på bryggor leder in till Uppsalas stadskärna. Ta den lilla bron över Fyrisån så är du i Stadsträdgården och Studenternas idrottsplats. Flertalet gym finns i området och även utegym.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna