Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 15

Såld
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt

Takterass om 21 kvm i västerläge!

Varmt välkommen till Kapellgärdets kanske lyxigaste 2 rok! Här erbjuds ni en fantastisk takterrass om ca 21 kvm i västerläge, kamin i vardagsrum samt fönster i tre väderstreck! Lägenheten är belägen högst upp i huset och är den enda lägenheten på våningsplanet. Från terassen har ni en vacker vy över takåsar och Uppsalas Domkyrka samt slott!

Lägenhetens 50 kvm fördelar sig på; hall med gott om förvaringsmöjligheter i walk-in closet. Ett stort badrum utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. En öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och i vardagsrummet finns en mysig kamin! Från vardagsrummet har ni utgång till bostadens terass om ca 21 kvm. Terassen har gott om plats för både sittgrupp och matbord samt odling för den med gröna fingrar. Sovrummet vetter mot innergården och har inbyggda garderober.

BRF Passagen är en välskött förening och består av 51 stycken lägenheter. Fastigheten byggdes 2005. Föreningens skuldsättning 2023 uppgick till 7 601 kr/kvm. I avgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-TV (Tele2 hub-tv, grundpaket), bredband (Ownit, 250 mb/s fiber) och bostadsrättstillägg. Föreningen har en mysig innergård som delas med grannföreningen. Nuvarande ägare nyttjar även ett källarförråd.

På Portalgatan 15 i Kapellgärdet bor du med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Stadskärnan, parkområden och resecentrum finns med promenadavstånd och en bra cykelväg in mot centrum. All tänkbar service finner du vid Vaksala Torg och affärshuset Kvarnen som du når på bara ett par minuters promenad.

Varmt välkommen till ditt nya hem!

Mer om mäklarna