Industristaden/Kungsängen, Uppsala

Tullgarnsgatan 12

REDO™
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus 3:a med inglasad balkong och optimal planlösning!

Välkommen till denna stilrena och ljusa lägenhet om 3 rum och kök, belägen på tredje våningen med privat och insynsskyddat läge. Här erbjuds en rymlig och genomtänkt planlösning med öppen yta mellan kök och vardagsrum, stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp, och en stor inglasad balkong i soligt sydostläge. Bostaden präglas av moderna materialval och ett harmoniskt uttryck som skapar en inbjudande atmosfär. Perfekt för dig som söker ett hem med både stil och funktion i ett populärt och citynära område!

När du stiger in i bostaden välkomnas du av en rymlig hall med praktiska skjutdörrsgarderob, perfekt för att hålla ordning på ytterkläder och skor. Från hallen når du det stora, helkaklade badrummet, utrustat med dusch bakom glasväggar. Här finns även tvättmaskin och torktumlare, tillsammans med överskåp för extra förvaring - en väl genomtänkt lösning för vardagsbekvämlighet.

Vidare in i bostaden öppnar sig det luftiga vardagsrummet som sömlöst går ihop med köket i en öppen planlösning. Denna del av bostaden blir naturligt den sociala mittpunkten, med gott om plats för både soffgrupp och matplats. Köket är modernt och utrustat med allt du kan tänkas behöva för en smidig vardag. Här erbjuds fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin samt inbyggd ugn och micro. Med välplanerade utformning är detta ett perfekt kök för dig som uppskattar matlagning, med generösa bänkytor och förvaringsutrymmen. Intill fönstret inryms en väl tilltagen matgrupp.

Vardagsrummet är stilrent och har ett fint ljusinsläpp. Härifrån når du den stora inglasade balkongen i sydostligt läge, som erbjuder ett privat och skyddat läge där du kan njuta av morgon- och förmiddagssolen. Här finns plats för både matgrupp och loungemöbler - en underbar förlängning av bostaden under årets varmare månader.

Vidare in i bostaden erbjuder planlösningen en inre hall som leder vidare till de två sovrummen som båda är ljusa och rymliga. Mellan sovrummen finner du en stor klädkammare med gott om förvaringsutrymme, vilket ger extra funktionalitet till hemmet.

Här bor ni med fantastiskt läge med närhet till city. Här kan du njuta av härliga promenadstråk längs Fyrisån, Å-riket och dess renoverade åkant med bryggor och planteringar samt grönområden kring Stadsparken. Via cykelbron till Stadsparken tar ni er enkelt till exempelvis Akademiska sjukhuset och Uppsala Science Park. Den nybyggda bilbron tar er även på ett smidigt vis till stadens södra delar. I centrala och expanderande Kungsängen bor ni även med närhet till matbutik, frisör och restauranger, caféer och förskola. Ett populärt område för alla åldrar och med Anna Petrus park runt hörnet. Det är även perfekt läge för er som pendlar med närhet till Resecentrum och Kungsgatan som tar er enkelt mot E4:an. På bekvämt gångavstånd når ni stadskärnan och allt vad staden har att erbjuda!

Detta är en perfekt bostad för dig som söker ett modernt och välplanerat hem, med alla bekvämligheter på plats och ett lugnt, privat läge. Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Industristaden/Kungsängen, Uppsala

Tullgarnsgatan 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 3 300 000 kr
  • 3 300 000 kr Budgivare 1 2024-10-21 19:10