Industristaden/Kungsängen, Uppsala

Kryddblandargatan 1

  • 1 rum
  • 33 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 895 000 kr
Månadsavgift: 2 772 kr/mån

Välplanerad och modern 1:a med fri utsikt mot domkyrkan!

Välkommen till denna toppmoderna, ljusa och yteffektiva etta i populära Kungsängen!
Bostaden är belägen på femte våningen med hiss och erbjuder 33 väldisponerade kvadratmeter, genomgående ljusa ytskikt med fina parkettgolv och en oslagbar utsikt mot domkyrkan.
Genom ytterdörren kliver du in i en ljus och välkomnande hall som erbjuder gott om förvaringsutrymme i en stor skjutdörrsgarderob. Via hallen når du det fräscha helkaklade badrummet som bland annat är utrustat med kombimaskin, tvättställ med kommod, torkställ samt duschhörna med vikbara glasväggar. Vidare in i bostaden möts du av ett modernt kök som håller hög standard och är välutrustat med bl.a. diskmaskin, micro, generösa arbetsytor och förvaring görs smidigt i över- och underskåp. Vidare till det rymliga allrummet som bjuder på ett fint ljusinsläpp från stora fönster och den helglasade balkongdörren, här finns gott om plats för soffa med tillhörande soffbord, en rejäl matplats, en stor 140-säng i sovalkoven och övrigt möblemang efter önskemål.
Sist ut har vi en stor balkong i ett unikt läge där du får kvällssol och fri utsikt mot den vackra domkyrkan.

Till Bostaden hör ett källarförråd.

I Brf Kungsgatan 66 två bor du i toppmoderna lägenheter med alla fördelar av nyproduktion. Utöver lägenheten har de boende tillgång till källarförråd, garage, carports, cykelparkering samt en innergård med grönytor.
Kungsängen är ett populärt område med närhet till allt du kan önska. Här finns grönområden, Fyrisån och stadens kärna inom nära räckhåll, perfekt för shopping och fritid. Det stadsnära läget ger tillgång till Uppsalas vackra stadspark och promenadstråk längs Fyrisån, som ständigt utvecklas. Det är en kort promenad till Resecentrum, vilket gör det utmärkt för pendling. I närområdet finns mataffär samt ett brett utbud av nöjen, shopping, kultur och restauranger inom bekvämt promenadavstånd. Dessutom finns gym, restauranger och skönhetssalonger i området, samt Mjölnarparken och Anna Petrus park.

Boka visning

  • Kontakta mäklaren för att boka tid!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Industristaden/Kungsängen, Uppsala

Kryddblandargatan 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.