Industristaden/Kungsängen, Uppsala

Kungsängsgatan 57L

Såld
  • 3 rum
  • 97 kvm
  • Bostadsrätt

Takvåning med dubbla takterrasser i populära Kungsängen

Nu saluförs en sagolik takvåning om 97 kvm i helt fantastiskt skick med dubbla takterrasser, två badrum och mycket mer!

Denna fantastiska lägenhet erbjuder en imponerande takhöjd på 2,70 meter genomgående. Med två generösa terrasser på sammanlagt 32 kvm, får du en utmärkt kombination av morgon- och kvällssol. Den mindre terrassen på 12 kvm, som nås från vardagsrummet, badar i morgon- och förmiddagssol. Den större terrassen på 20 kvm, som nås från köket, erbjuder sol från lunchtid till solnedgång samt en fantastisk utsikt över takåsarna och Slottet. Lägenheten ligger nämligen en våning högre än de flesta omgivande byggnader.

Det totalrenoverade köket är utrustat med exklusiva skåpluckor i mörkbetsat ek med grepplister, en stilren och hållbar bänkskiva samt ett stänkskydd i stenkomposit. Här finns gott om plats för en matgrupp för 4-6 personer. Tack vare terrassen kan du njuta av både matlagning och socialt umgänge, oavsett om maten tillagas inomhus eller på grillen utomhus. Middagen kan avnjutas vid köksbordet, på terrassens matplats eller i matrummet som ligger i anslutning till vardagsrummet. Köket är fullt utrustat med modern maskinell utrustning: induktionshäll, integrerad diskmaskin, integrerad kyl och frys samt inbyggd ugn och mikrovågsugn.

Lägenheten har två sovrum där det större är utrustat med platsbyggda garderober. Båda sovrummen vetter mot den större terrassen och föreningens lugna innergård. Två smakfullt helkaklade badrum, ett med dusch och det andra med badkar, tvättmaskin och torktumlare, ger dig all komfort du kan önska. Förvaringsutrymmena är generösa med en större klädkammare och flera inbyggda garderober som lackerats i samma färg som väggar och golvlister för en lyxig och enhetlig känsla. Bostaden är från början en 4:a och kan enkelt och naturligt ordnas med ett extra sovrum där matsalen idag ligger.

Föreningen har en god och stabil ekonomi med en belåning på endast 8 524 kr/kvm, vilket är en av de lägre i området. Det finns ingen planerad avgiftshöjning, detta har redan gjorts i förhållande till nuvarande ränteläge. Föreningen har likvidamedel på drygt 6 miljoner kronor, se årsredovisning -23.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna