Höganäs, Uppsala

Vaksalagatan 55

REDO™
  • 1 rum
  • 21 kvm
  • Bostadsrätt

Vaksalagatan 55, Högt upp på våning 5 över alla byggnader, utsikt mot slottet!

Varmt välkomna till en perfekt bostad för studenten, pendlaren eller du som söker ditt första boende. På våning fem i huset finner du denna trevliga lägenhet om 21 kvm med utmärkt läge och med en utsikt som är helt oslagbar, denna våning gör så du kommer precis över husen samt att man kan se en del av slottet, insynsskyddat läge!

Lägenhetens planlösning fördelar sig på en entréhall med plats för ytterkläder, allrum med stort fönster som erbjuder utsikt över byggnader och träden, fräscht kök med det som behövs. Vidare finner du ett helkaklat badrum med wc, handfat, spegelskåp, handdusktork samt dusch.

På Vaksalagatan 55 bor ni i den stora HSB-föreningen Brf 405 Törnrosen i Uppsala. Här bor du i hus med hiss från markplan. Bostaden är belägen i vackra och attraktiva Höganäs med närhet till såväl kultur- och nöjesliv som grönområden. Kärnan i Höganäs ligger främst kring Vaksala torg som erbjuder grönsaks- och blomsterhandel, loppmarknader och Uppsala konsert och kongress med dess utbud av konserter och evenemang.

Här bor du bor i ett högst optimalt läge endast ett stenkast från stadskärnan och Resecentrum vilket ger optimala pendlingsmöjligheter både via buss, tåg eller bil då ni snabbt och smidigt tar er ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek och systembolag. Ett flertal välsorterade mataffärer och träningsanläggningar finns inom några minuters promenadavstånd.

Varmt välkommen att göra intresseanmälan redan idag!
Vänligen kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information, 0736265268.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Höganäs, Uppsala

Vaksalagatan 55

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.