Håga by, Uppsala

Hågavägen 342

Såld
  • 4 rum
  • 93,2 kvm
  • Parhus

Bedårande parhus i natursköna Hågadalen

Varmt välkommen till ett bostadsrättsparhus helt utöver det vanliga med fantastisk utsikt över Hågadalen, gott om förvaringsmöjligheter både inne och utanför huset samt stora altanytor och köksträdgård där man kan odla sina egna örter och grönsaker. Bostaden är fördelad över tre sovrum, vardagsrum, kök med rymlig matplats, badrum med tvättmaskin och badkar samt en gästtoalett. I vardagsrummet finns en gedigen takhöjd om hela 4,75 m, takfönster och kamin samt en trappa upp till loftet vilket kan nyttjas som kontor, gästrum eller annat som skulle önskas. Det finns väl genomtänkta lösningar med mycket förvaring som inbyggda klädkammare i både hall och föräldrasovrum. Tidigare nyttjade säljarna det större av sovrummen på gaveln till två sovrum och fick således ett extra rum, vilket med lätthet kan göras igen.

Utanför huset har man på framsidan farstukvist med förråd och en uteplats med rum för stolar och bord. Omkring huset fortsätter det med god förvaring på gaveln och i den lummiga trädgården finns gott om fruktträd och bärbuskar. Detta är helt enkelt ett litet paradis som ni måste komma och kika på!
Brf Hällen är en trivsam förening med ett rikt serviceutbud till de boende som omfattar tvättstuga, verkstad med gott om redskap och verktyg, en föreningslokal med kök och övernattningsmöjlighet samt kolonilotter. Till varje bostadsrätt finns möjlighet till kolonilott om ca 60 kvm som ingår utan kostnad, samt en parkeringsplats (100 kr/månad om man önskar detta). Det finns även möjlighet till garageplats. Föreningen har välskött och god ekonomi samt gott om grönytor, lugna små avskilda lundar och mycket mer. I avgiften ingår värme, kall- och varmvatten och bostadsrättstillägg samt man har gemensamt elavtal via föreningen vilket debiteras efter förbrukning.

Omgivning
? Huset är omgivet av naturreservat.
? Uteplats mot solnedgång i horisonten.
? Skidspår i dalen till vackra Kung Björns hög och till Hammarskog.
? Stadsbuss var tionde minut på vardagar.
? Stenhagens centrum nås på 15 min promenad via vackra Kvarnbofallet.

Huset och tomten
? Rum med ljus från olika håll
? Handsnickrade köksskåp i gediget trä.
? Eldstad med möjlighet till matlagning.
? Sunda byggmaterial.
? Vackra fönster med handsnickrade tränischer.
? Insynsskyddad tomt.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna