Gränby, Uppsala

Stormgatan 21

Såld
  • 4 rum
  • 103,2 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfullt renoverad fyra med två badrum

Nu ges tillfälle att förvärva denna genomgående renoverade 4:a med badrum samt gästtoalett, fönster i dubbla väderstreck och balkong i fint solläge!

Bostaden är har en smidig planlösning med fönster i två väderstreck och erbjuder tre väl anpassade sovrum samt en stor klädkammare. Vidare erbjuds ett stort vardagsrum med plats för soffmöblemang och annat som kan tänkas önskas. Modernt kök med direkt anslutning till stort matrum med plats för matsalsgrupp. Här finner man även utgången till bostadens balkong i fint solläge. Det finns även ett badrum och en separat gästtoalett. En genomgående trivsam bostad i lugna kvarter!

Till bostaden hör även ett källarförråd.

Här på Stormgatan 21 bor ni i en stabil och uppskattad förening med en mysig och grönskande innergård med lekplats och grillmöjligheter. Lägenheten är belägen i Gränby som är en attraktiv och expansiv stadsdel i Uppsala. I närområdet finns Gränbystaden med all tänkbar service som ICA-butik, restauranger, Biograf etc. På Stormgatan bor ni även med ett utmärkt pendlingsläge med smidig åtkomst till E4:an, närhet till bussar samt cykelavstånd till Uppsala City.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna