Gottsunda, Uppsala

Valthornsvägen 8

REDO™
  • 2,5 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

2,5:a som gjorts om till 3:a med inglasad balkong och ostört läge, högst upp!

2,5:a som gjorts om till en 3:a med inglasad balkong och ostört läge, högst upp på våning 6 i gavelläge i naturnära Gottsunda.
Utan tvekan bästa läget på valthornsvägen då det är högst upp på kanten med insynsskyddat läge samt inglasad stor balkong!

Varmt välkommen till Valthornsvägen 8 och denna smidigt planerade trea som ligger högst upp i kanten, med vacker utsikt över trädtopparna och med inglasad balkong i sydvästligt läge. Här bor du bekvämt på högst upp med hiss från markplan i en bostad om som används och gjorts om till en 3:a med kök i en stabil och stor förening som har allt från bastu, gym, extra gästrum.

Du välkomnas in i en rymlig hall med gott om plats för avhängning. I anslutning till hallen finner du en väl tilltagen klädkammare som gjorts om till ett rum med ljusinsläpp. I badrummet finner du gott om utrymme för duschhörna samt tvättmaskin. Vidare når du vardagsrummet och det första du möts av är den vackra och ostörda utsikten. Alla säsonger njuter du av trädens charm och med sin placering är det ett väldigt insynsskyddat läge.

Från hallen når du även sovrum samt kök. Köket är smart planerat och inrymmer en större matgrupp intill fönster och balkong med inglasning. Utrustat med fullstor kyl och frys, diskmaskin samt gott om förvaringsutrymme är detta ett perfekt kök för dig som uppskattar matlagning. Sovrummet nås från både köket och hallen vilket gör att du kan möblera rummet på olika vis utifrån önskemål.

På Valthornsvägen bor du i ett vänskapligt och vackert område. På gården spirar grönskan så här års och det är vackra planteringar mellan huskropparna. Här finns gott om lekplatser och närheten till Gottsunda centrum gör vardagen bekväm. Här finns ett brett urval av butiker men också simhall, vårdcentral tandläkare och bibliotek. För dig som uppskattar naturen finns många vackra destinationer runt omkring och på cykelavstånd finner du Vårdsätrabadet. I närområdet finner du även flertalet skolor, allt från gymnasiet och förskolor . Goda bussförbindelser samt cykelvägar gör att du enkelt tar dig till city och övriga stadsdelar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gottsunda, Uppsala

Valthornsvägen 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.